Cursuri pentru un viitor mai bun

Cursuri pentru un viitor mai bun


Omul cat traieste, invata! Traim intr-o lume care se misca mult mai alert decat acum cateva zeci de ani. Tehnologia, stiinta, totul se dezvolta extrem de rapid. Odata cu asta, este necesar sa ne dezvoltam si noi. Asta nu inseamna numai a invata o meserie si a o practica pana ajungem la varsta pensionarii. Este indicat sa fim cat mai activi si deschisi spre nou, sa participam la cat mai multe cursuri din diverse domenii de activitate si sa stim sa facem cat mai multe. Unele activitati le puteam face pentru noi insine, altele le putem face atunci cand dorim sa ne schimbam cariera si simtim ca este timpul sa iesim din tiparele pe care le aveam pana in acel moment.


Exact asa am facut eu. Desi sunt trecuta de 40 de ani, am decis ca munca mea la birou, printre dosare si hartii, nu era tocami ceea ce imi doream. E drept, mi-a luat destul timp sa ajung la aceasta concluzie, insa mai bine mai tarziu decat niciodata. Desi familia a fost reticenta la dorinta mea de schimbare, eu nu voiam sa renunt. Toti mi-au spus ca ce imi trebuie mie curs la 40 de ani, ca eu trebuie sa raman la job-ul pe care il am, deoarece pot sa ies sigur la pensie de acolo. Le-am spus ca nu au inteles ca viata nu inseamna doar sa te nasti, sa muncesti si sa iesi la pensie. Viata inseamna sa inveti, sa te dezvolti, sa prinzi aripi, sa cazi si sa te ridici iar. Nu trebuie sa ne culcam pe o ureche ca, daca am ales o meserie, asta vom face o viata intreaga. Nu suntem roboti, suntem oameni care avem dreptul la dezvoltare si dreptul de a visa pentru noi insine.
Asa ca, trecand peste cuvantul intregii familii, m-am inscris la cursuri coaching. Cursurile sunt speciale pentru dezvoltare personala si esti invatat cum sa iti maximizezi potentialul. La un astfel de training esti invatat cum sa comunici eficient si sa iti folosesti influenta pentru a atinge succesul pe plan profesional dar si pe plan personal. Consider ca acest tip de cursuri mi se potriveau de minune. Aveam nevoie sa imi recapat increderea in mine. Am apelat la Urban Training, centrul care se ocupa cu organizarea claselor speciale de training in diverse domenii. Este o echipa tanara, insa cu multa experienta, care frunizeaza pregatire la locul de munca sau la sediul centrului de formare. La sfarsitul cursului de coaching, am simtit, pe propria piele, cum m-am schimbat. Eram o alta persoana. Mult mai increzatoare si cu o noua meserie.
Astfel, dupa ce am terminat cursurile, printr-o imprejurare neasteptata, am reusit sa lucrez ca si coach. Pot sa spun ca acum salariul meu este mult mai mare decat inainte. Afara de faptul ca m-am regasit, acum am devenit si o sursa de inspiratie pentru oamenii din jurul meu. A fost un inceput dificil, nimeni nu a avut incredere in mine in afara de echipa de la Urban Training, care a stiut cum sa ma intruiasca pentru a deveni un om mai bun si un profesionist desavarsit.

+ There are no comments

Add yours

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord