Cursuri de top

Cursuri de top


A invata o limba straina este o provocare dar si o placere. Sau, cel putin, asa ar trebui sa fie. Incepand inca de la gradinita, copiii incep sa studieze limbile straine, deoarece de la 3-4 ani este indicat sa ii introducem in secretele unor altor civilizati. Copiii au o capacitate mai mare de a asimila si de a invata decat adultii. Daca metoda aplicata este prin joaca si profesorii sunt special “antrenati” pentru a sti exact cum sa abordeze predarea catre cei mici, atunci invatarea se va face foarte usor. Insa, sa nu credeti ca, daca nu mai sunteti la varste mici, nu puteti sa asimilati informatii noi sau sa invatati o limba straina.

In topul limbilor preferate de romani dar si de oamenii de pretutindeni, este limba engleza. Este a treia limba ca raspandire pe glob printre vorbitorii nativi si prima limba aleasa pentru a fi invatata. Limba engleza este considerata universala, deoarece este folosita ca limba comuna in toate conferintele internationale, la decernarile de premii pe tot mapamondul, pe etichetele produselor este obligatoriu scris si in limba Shakespeare si asa mai departe. In plus, daca mergeti intr-o excursie, cu limba engleza aveti garantia ca va veti descurca oriunde in lume.

Desi multa lume se bazeaza strict pe ce se invata in scolile de stat, pentru performanta, cei mai ulti aleg curs de limba engleza la scoli private sau centre de meditatii. Unul din cele mai bune si apreciate centre de meditatii din Bucuresti este Capri. Pentru copii puteti opta pentru cursuri speciale pentru acestia, cu profesori dedicati, dinamici si pasionati. Avand in spate o experienta de predare considerabila, porfesorii de la Capri stiu exact cum trebuie abordati cei mici pentru a-si insusi, cat mai bine si cat mai repede, informatiile transmise. Si pentru adulti exista cursuri incepatori engleza dar si avansati, in cazul in care va doriti sa va imbunatatiti cunostintele pe care le aveti deja. La Capri gasiti inclusiv cursuri dedicate companiilor. In cadrul acestor ore, cursantii isi vor insusi limbajul specific din domeniul in care activeaza.

La Capri, orele se fac in functie de dorinta fiecaruia. Astfel, centrul de meditatii pune la dispozitia doritorilor cursuri one-to-one asta insemnand lectii individuale, cursuri cu 2 pana la maxim 3 cursanti si cursuri cu grupuri mai mari, de 6 pana la 10 persoane. Indiferent de varianta aleasa, aveti siguranta ca nu veti fi lasat deoparte, deoarece profesorii de la Capri stiu cum sa isi canalizeze atentia catre fiecare persoana in parte. Niciun cursant nu va pleca nelamurit de la orele centrului de meditatii.

Pe langa cursuri de calitate, vi se ofera si un spatiu pentru studiu, modern si dotat cu materiale si ustensile specifice invatarii, de ultima generatie.

Alegeti cu incredere Centrul de Meditatii Capri pentru cursuri de top.

+ There are no comments

Add yours

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord