Cabinetul din comuna

Cabinetul din comuna


Toata lumea stie ca, la sate dar si in anumite comune, exista o acuta lipsa de medici. Multi fug de aceste zone si prefera sa ia calea strainatatii pentru venituri si conditii de munca mult mai bune. Cu alte cuvinte, pentru multi medici, a ramane in tara si a lucra, in special, in mediul rural, este prea putin profitabil. Le dau mare dreptate. Insa, nu toti gandesc asa.

Exista oameni care stiu ca nevoia unui medic in zone mai putin accesibile, este extrem de mare. Acesta a fost si cazul fratelui meu care, desi intial a fost plecat in Anglia si a profesat ca medic acolo pentru foarte multi ani, a decis sa se intoarca in tara. Pentru ca amandoi am fost crescuti de bunici, am decis sa facem ceva in comuna natala. Avand foarte multi bani stransi, fratele meu a decis sa investeasca intr-un cabinet medical privat, cu preturi mult mai mici decat la oras si, in unele cazuri, chiar sa ofere consultatii gratuite. Eu aveam sa ma ocup de primirea pacientilor si de partea administrativa.

Initiativa i-a bucurat pe toti cei din comuna dar si din satele invecinate, deoarece nu mai era nevoie sa se deplaseze zeci de kilometrii pana in oras pentru un consult. Investitia a facut-o, in mare parte, in echipamente medicale foarte bune pe care a reusit sa le achizitioneze la preturi extraordinare. Asta datorita echipei de experti de la Sammedical, care l-a sprijinit cu proiectul de la inceput pana la deschiderea cabinetului. Sammedical ne-a oferit consultanta 24 din 24 de ore, ne-a ajutat cu gasirea furnizorilor de aparatura medicala precum si la negocierea tarifelor. Astfel, am reusit sa utilam un cabinet medical cu aparatura moderna si fara un efort financiar extraordinar de mare.

Cu ajutorul celor de la Sammedical, proiectul de suflet al fratelui meu a devenit realitate si multi oameni au fost cu adevarat fericiti. Si dumneavoastra, daca doriti sa va deschideti un cabinet medical generalist, stomatologic sau chiar un cabinet medical veterinar, puteti apela cu incredere la Sammedical pentru a pune pe picioare proiectul dumneavoastra.

+ There are no comments

Add yours

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord