APD – Club  Craiova  monitorizează desfășurarea Referendumului pentru Familie

APD – Club Craiova monitorizează desfășurarea Referendumului pentru Familie


Asociația PRO DEMOCRAȚIA – Club Craiova va monitoriza desfășurarea Referendumului pentru Familie (6 – 7 octombrie 2018) în Craiova și localități din Județul Dolj, cu echipe mobile de observatori și observatori în secțiile de votare.

Asociația PRO DEMOCRAȚIA – Clubul Craiova face apel la cetățenii și organizațiile neguvernamentale din Craiova și Județul Dolj să se implice în observarea și monitorizarea „Referendumului pentru Familie” din 6-7 octombrie 2018, precum și să sesizeze asociația noastră și instituțiile abilitate în cazul apariției oricăror nereguli în organizarea și desfășurarea referendumului.

Asociaţia PRO DEMOCRAȚIA – Club Craiova anunţă lansarea campaniei de recrutare “Observator voluntar referendum 2018” care se va desfăşura în perioada 27 septembrie – 02 octombrie2018.

Persoanele care doresc să participe în mod voluntar la această activitate, se pot adresa Asociaţiei Pro Democraţia – Club Craiova la următoarele date de contact: 0757.655.812 sau apd.craiova@apd. ro
Carla Stoica Preşedintă Asociaţia Pro Democraţia Club Craiova

+ There are no comments

Add yours

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord