Tehnologia AMD Ryzen Embedded V1000 folosita in noile produse UDDO BOLT si SMATCH Z


Familia de procesoare AMD Ryzen Embedded V1000 a câștigat clienții dintr-o varietate de industrii, cu abilitatea de a oferi o creștere de 2 ori a performanței de procesare, reducând în același timp amprenta de design și cea termică pentru o mai bună eficiență. Are chiar o creștere de 3 ori a performanței GPU față de soluțiile competiției. Prin cuplarea CPU-ului și GPU-ului de înaltă performanță pe un singur die, aceasta marchează noua eră a procesoarelor încorporate în termeni de performanță și capacități grafice.

    UDOO BOLT și SMACH Z sunt doi clienți care profită din plin de setul de caracteristici AMD Ryzen Embedded V1000 pentru a aduce experiențe cu adevărat unice și încântătoare industriei jocurilor și a producătorilor.

  • UDOO BOLT este ultima placă de producție care permite clienților să facă tot felul de creații. Maurizio Caporali, manager de produs la UDOO, și-a împărtășit pasiunea pentru BOLT, spunând că “reprezintă cel mai înalt nivel de grafică, putere de procesare și flexibilitate în domeniul plăcilor de producție, oferind producătorilor șansa de a juca jocuri de calitate AAA, de a mișca randarea Client-Side 3D, sau chiar a crea experiențe de Realitate Augmentată și Virtuală.
  • SMACH Z, consola portabilă pentru a juca jocuri pe PC în deplasare, oferă jucătorilor posibilitatea de a se scufunda în jocuri portabile HD prin procesoarele AMD Ryzen Embedded v10000 și AMD Radeon Vega 8 Graphics. Consola portabilă creează noi oportunități pentru dispozitive portabile de jocuri, oferind în același timp putere și grafică de calitate desktop.

Puteți afla mai multe despre UDOO BOLT, SMACH Z și modul în care acestea utilizează procesoare AMD Ryzen Embedded V1000 aici.

+ There are no comments

Add yours

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord