Suruburile potrivite pentru constructiile in lemn

Suruburile potrivite pentru constructiile in lemn


Se spune ca lucrul bine facut este acela pe care il faci cu mana ta, fara sa astepti ajutor din partea altora, mai ales cand vorbim de proiecte de bricolaj.

M-am hotarat zilele astea sa imi fac un foisor din lemn, sa aduc un suflu nou gradinii. Mi-a trecut mie prin cap ca ar merge si o reamenajare a bucatariei, asa ca mi-am propus sa construiesc si niste rafturi noi, suspendate, din lemn.

Zis si facut, doar ca pentru astfel de proiecte, ai nevoie si de o trusa care sa contina toate cele necesare. Iar cand deschid trusa mea – ia suruburile de unde nu-s.

La recomandarea unui prieten, am facut o vizita in magazinul Brico Depot. Inainte sa ajung la magazinul de bricolaj, mi-am facut bine temele: sa imi iasa proiectele, stiam ca am nevoie de suruburi din gama Turbodrive. Acestea sunt recomandate pentru orice proiect de bricolaj in care folosesti lemn, deoarce au capatul intarit si nu se rup nici daca sunt supuse la o presiune mare.

Le-am gasit in mai multe modele, asa ca, uite cu ce am plecat acasa:

Am luat mai multe, sa fie, ca pana la urma, nu stii niciodata cand ai nevoie de ele. Eu am folosit deja o parte, pentru proiectele de care va ziceam mai sus.

Va zic sincer, ma bucur ca le-am luat, chiar daca au un pret mai mare fata de suruburile obisnuite de la raft. Suruburile Turbodrive au un finisaj perfect si capul surubului se ingroapa in lemn fara a fi necesara o pregaurire, deoarece canelurile sunt construite astfel incat infiletarea sa fie simpla si rapida.

Interesant, nu? Asa am zis si eu, cand am vazut ca treaba mi-a mers ca pe roate.

In final, daca aveti si voi lucrari cu lemn, fie ele pentru casa sau gradina, va recomand sa va faceti stocul de suruburi Turbodrive, din magazinele Brico Depot.

Construiti cu incredere!

 

 

+ There are no comments

Add yours

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord