Star Control: Origins, Strange Bridage și Assasin’s Creed Odyssey gratuit pentru PC la achiziționarea unei plăci grafice Radeon RX Vega, RX 580 sau RX 570

Star Control: Origins, Strange Bridage și Assasin’s Creed Odyssey gratuit pentru PC la achiziționarea unei plăci grafice Radeon RX Vega, RX 580 sau RX 570


Astăzi, AMD a anunțat că jucătorii pot obține gratuit versiunile PC Odyssey Assassin’s Creed Odyssey, Star Control: Origins și Strange Brigade atunci când achiziționează o placă grafică AMD Radeon RX Vega, RX 580 sau RX 570, odată ce jocurile sunt lansate.

Pe repede înainte în anul 2086 pentru a vă alătura comunității galatice și a simți fiorul luptelor de la navă la navă din Star Control: Origins. Stați de partea unei puteri antice uitate în Strange Brigade. Și creați-vă destinul și definiți-va calea proprie în Grecia antică sfâșiată de război, pe măsură ce trăiți o aventură epică în Assassin’s Creed Odyssey.

Strange Brigade va fi disponibil pe 28 August.
Star Control: Origins va fi disponibil pe 20 Septembrie, iar Assassin’s Creed Odyssey va fi disponibil pe 5 Octombrie. Perioada de promovare începe pe 7 August si expira pe 3 Noiembrie 2018. Jocurile pot fi răscumparate până la 31 Decembrie 2018.

+ There are no comments

Add yours

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord