Sistem Gaming Corvus, AMD Ryzen 3 2200G 3.5GHz, 8GB DDR4, 1TB HDD, AMD Radeon Vega 8

Sistem Gaming Corvus, AMD Ryzen 3 2200G 3.5GHz, 8GB DDR4, 1TB HDD, AMD Radeon Vega 8


Am primit in teste, pentru doua saptamani, sistemul de gaming Corvus, care foloseste procesorul AMD Ryzen 3 2200G, are 8 GB RAM DDR4, HDD Seagate de 1 TB si foloseste solutia grafica integrata AMD Radeon™ Vega 8. Sistemul construit de PC Garage este alimentat de o sursa Corsair de 450W cu o eficienta de 85%.

Veti gasi acest sistem recomandat pentru light gaming pe PC Garage la pretul de numai 1779,99 lei.

Carcasa Cooler Master este de tip mini tower, cu aspect robust si are, pe partea din fata, doua porturi USB 2.0, un port USB 3.0 si doua mufe jack, una pentru casti, cealalta pentru microfon.

Pe partea din spate se afla 8 porturi USB (4 sunt USB 2.0 si 4 USB 3.0) si cate un port VGA, DVI, HDMI si PS/2 Combo.

Echipa AMD se mandreste cu noile procesoare Ryzen 3 2200G care vin incorporate si cu o placa video RAdeon Vega 8, capabila sa ruleze chiar si cele mai noi jocuri precum Fifa 2018.

Sistemul de gaming Corvus are 8GB DDR4, 1TB HDD pentru a stoca informatiile iar procesororul sau Ryzen 3 2200G cu 4 nuclee va functiona neincetat, fiind capabil sa execute orice task.

Personal, am testat acest PC pentru gaming si am avut numai rezultate bune. Iata cum se comporta sistemul Corvus in Battlefield 1 – clipul este realizat de catre PC Garage:

Eu am folosit sistemul Corvus pentru a rula mai multe jocuri:

  • FIFA 2018 – Datorita procesorului cu 4 nuclee si celor 3.5 GHz, am jucat Fifa 2018 la setari medii fara probleme. Grafica este impecabila iar incarcarea jocului dureaza foarte putin. Chiar si in modul multiplayer nu am intampinat nicio problema.
  • Assassin’s Creed este un joc video care poate pune probleme multor PC-uri din cauza cerintelor sale. Nu si pentru PC-ul Corvus! Acest PC pentru light gaming a rulat jocul fara probleme in numerosele niveluri din joc.
  • League of legends. PC-ul Corvus a facut o treaba minutata si cu acesta iar pana acum nu mi-am dat niciodata seama ca jocul este atat de bine detaliat. Placa video integrata Radeon Vega 8 si-a facut treaba foarte bine in evidentierea detaliilor din joc.

PC-ul Corvus este o investitie foarte buna pentru cei care isi doresc sa petreaca ore lungi jucand titlurile preferate.
Cu toate ca placa video este integrata, Corvus face fata fara probleme jocurilor cu pretentii. In teste am folosit rezolutia Full HD.
PC-ul este foarte versatil si poate fi folosit atat pentru gaming cat si pentru task-urile office. Raportul calitate-pret este printre cele mai bune pentru un sistem gaming.

+ There are no comments

Add yours

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord