Sistem desktop cu AMD Ryzen 3 2200G

Sistem desktop cu AMD Ryzen 3 2200G


Cei care doresc un PC performant pentru task-urile office dar si multimedia pot sa incerce, cu siguranta, combinatia de hardware de care o sa vorbim astazi.

Este vorba de procesorul de la Advanced Micro Devices sau, pe scurt, AMD iar produsul lor, Ryzen 3 2200G, este un must pentru cei care doresc o performanta sporita si viteza in procesare.

Ryzen 3 2200G ruleaza la 3.5 GHz iar in modul turbo poate atinge 3.7GHz ceea ce il face perfect pentru cei care doresc sa experimenteze performante maxime la jocuri sau pentru operatiile multi tasking office.

Procesorul Ryzen 3 2200G face parte din tehnologia Raven Ridge. Aceasta vine incorporata cu o placa video Radeon Vega Graphics, ideala pentru aplicatiile multimedia precum jocurile de pe Microsoft Store.

In combinatie cu 8 GB RAM, acest PC va face fata oricarei incercari de a-l suprasolicita chiar daca sistemul ruleaza pe o perioada indelungata.

Personal, consider ca echipa AMD s-a intrecut pe ea insasi cu acest produs care face furori inca de anul trecut. Combinatia procesorului AMD Ryzen 3 2200G cu cei 8 GB de RAM face ca unitatea sa “galopeze” printre task-urile zilnice fara nici cea mai mica problema.

Un sfat pentru cei care doresc sa configureze PC-ul exclusiv pentru gaming este ca atunci cand alege un procesor Ryzen 3 2200 G sa ceara opinia unui tehnician in privinta unei placi video externe mult mai performante. Desi Radeon Vega Graphics nu creeaza probleme, cei care doresc sa ruleze jocuri performante nu se vor bucura pe deplin de calitatile jocului.

Adunate, toate aceste aspecte AMD Ryzen 3 2200G intra in top-ul procesoarelor accesibile, capabile sa indeplineasca atat task-uri office cat si multimedia. Este un produs lansat de AMD care va indeplini toate sarciniile fara nicio problema si poate fi folosit atat acasa cat si la birou.

+ There are no comments

Add yours

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord