Samsung și Harman Kardon colaborează pentru a oferi sunetul perfect într-o nouă serie de soundbar-uri premium


Soundbar-urile premium HW-N950 și HW-N850, dezvoltate în colaborare cu Harman,
dispun de Dolby Atmos și DTS:X pentru o experiență auditivă imersivă

București, România – 22 august 2018  Samsung Electronics a anunțat lansarea a două soundbar-uri premium – HW-N950 și HW-N850, în colaborare cu renumitul brand audio Harman Kardon. Disponibile în Europa începând cu 20 august, modelele HW-N950 și HW-N850 integrează logo-urile Samsung și Harman Kardon pentru a reprezenta noul parteneriat.

În urma achiziționării companiei Harman International de către Samsung în martie 2017, cele două companii au colaborat pentru produse mobile – căștile AKG incluse în cutiile anumitor telefoane Samsung și tablete care încorporează tehnologia AKG, precum și soluții profesionale pentru cinematografe, alături de JBL Professional. Soundbar-urile HW-N950 și HW-N850 reprezintă prima colaborare majoră între Samsung și Harman Kardon în categoria premium. De asemenea, datorită adăugării tehnologiei patentate de DTS, DTS:X, precum și Dolby Atmos, utilizatorii se pot bucura de un sunet tridimensional bogat și imersiv.

“Colaborarea noastră cu Harman Kardon – lider audio de 65 de ani – reprezintă un salt major, în timp ce continuăm să depășim limitele în sunetul premium și design. Tehnologia video inovatoare și design-ul Samsung, asociate cu o calitate superioară a sunetului produselor Harman Kardon, reprezintă o combinație câștigătoare pentru utilizatori”, a declarat Jongsuk Chu, Senior Vice President of Visual Display Business la Samsung Electronics.

Cu ajutorul modelului HW-N950, consumatorii se vor bucura de experiența audio a unei săli de spectacol chiar în propria locuință, datorită tehnologiilor Dolby Atmos și DTS:X, plus difuzoarele care mișcă în mod natural sunetul deasupra și în jurul ascultătorilor. HW-N950 este echipat cu o unitate principală, patru boxe și două difuzoare de sunet surround, oferind o experiență incredibilă. De asemenea, datorită canalelor sale 7.1.4, cel mai mare număr de canale disponibile în prezent într-un soundbar, HW-N950 dispune de un subwoofer wireless încorporat și un kit de difuzoare wireless pentru a susține experiența audio premium.

“Samsung este lider mondial în soundbar-uri și suntem extrem de mândri că au ales să colaboreze cu Harman pentru a spori calitatea audio și dezvoltarea afacerii cu soundbar-uri premium. Parteneriatul cu Samsung, unul dintre cele mai admirate branduri din lume, va lărgi amploarea Harman Kardon și ne va ajuta să evoluăm. Introducerea noilor soundbar-uri premium Samsung Harman Kardon reprezintă o victorie pentru Samsung, Harman și consumatori, care acum vor beneficia de cele mai bune experiențe legate de video, sunet și design – totul într-un singur pachet impresionant”, a declarat Dave Rogers, președintele Consumer Audio Harman.

În România este disponibil pentru vânzare modelul de soundbar HW-N950.

Pentru mai multe informații despre Samsung și Harman Kardon accesați www.samsung.com.

+ There are no comments

Add yours

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord