Review HTC Desire 12

Review HTC Desire 12


Htc Desire 12, este in smartphone cu un pret foarte accesibil, cu specificatii destul de bunicele pentru acest segment de pret ce costa aproximativ 800 de lei, in functie de fiecare magazin in parte, ce are un design foarte placut.

Acesta are un ecran de tip IPS LCD de noua generatie ce are diagonala de 5.5 inchi, o rezolutie de 1440 x 720 pixeli cu 293 pixeli per inchi. De asemenea raportul dintre ecran si corpul telefonului este de 74.2 %.

Pe partea de performante acest HTC dispune de un quad core ce ruleaza pe 64 de biti, MT6739 cu 1.3 Ghz. Nu este printre cele mai bune procesoare insa pentru ce promite acest telefon din punctul de vedere al raportului pret/specificatii, dupa parerea mea este suficient. In ajutorul acestui procesor s-a implementat un accelerator grafic PowerVR GE8100 plus 3 GB memorie RAM.

Acest Desire 12, dipsune de memorie ROM de 32 GB, memorie ce poate fii extinsa cu ajutorul unui card Micro SD de pana la 2 TB.

In ceea ce priveste partea de foto/video, acest smartphone de zona medie, dispune de o camera de 13 megapixeli pe partea din spate, camera de altfel care face niste poze destul de reusite iar camera frontala, cea pentru selfie-uri este de 5 megapixeli, de asemenea si aceasta scoate poze reusite insa este obligatoriu nevoie de lumina buna. Avem LED flash, focalizare rapida, HDR plus Panorama si filmare FULL HD pentru camera principala.

Acumulatorul acestui HTC Desire 12, este unul ce isi va face treaba de dimineata pana seara, de 2730 mAh, care desi nu este prea mare, datorita specificatiilor nu prea pretentioase ale telefonului, acesta va rezista cu succes multe ore.

In concluzie, dupa parerea mea, cine isi doreste un smartphone de buget acesta este una dintre solutiile optime, atat din punctul de vedere al pretului cat si al specificatiilor.

 

 

 

 

 

 

 

+ There are no comments

Add yours

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord