Pivnita plina de capcane vii

Pivnita plina de capcane vii


Locul racoros in care pastram alimentele a devenit plin de capcane vii. Paienjenii tes case pretutindeni, in rafturi, in jurul becului puternic si la usa. Si muscatura acarienilor produce iritatii si inconfort. Tin minte ca am vazut o fata cu fata desfigurata de muscatura unui paianjen si a stat luni de zile cu fata iritata din acesta cauza.

Apoi vin la rand melcii, fara cochilie. Dizgratiosi, gauresc si ei merele, cartorii si morcovii obtinuti cu efort din gradina.

Dar cel mai mare dezastru il produc soarecii si sobolanii. Sobolanii scot in permanenta gramezi de pamant. Nu stiu unde anume sapa, dar umplu incaperea de miros respingator, de pamant si de tocatura.

Se intelege ca in fata acestor invadatori trebuie sa chemam intariri, adica firme deratizare

Va dati seama ca fiind vorba de un sector alimentar important, luam in considerare numai firmele care manipuleaza substante biocide avizate de catre comisiile de sanatate, ca acestea sa fie ucigatoare pentru daunatori, dar nontoxice pentru noi.

Fiindca dorim o deratizare de calitate premium nu cautam niciodata cele mai mici preturi deratizare fiindca luam in calcul urmatoarele aspecte:

-deplasarea specialistilor firmei cu echipamente cu tot la adresa noastra costa destul, iar la costurile efective de combustibil si cele facute cu intretinerea masinii si plata taxelor acesteia se adauga si resursa cea mai pretioasa, numita timp.

-substantele eficiente sunt si ele scumpe. Firma amintita mai sus vine cu toate recipientele si echipamentele, pregatita sa actioneze si nu cere nimic clientului.

-la cerere se ofera un set de servicii menit sa combata 100% soarecii din locuinta. Este vorba de combinarea interventiei interioare cu cea exterioara si de montarea statiilor de intoxicare. Avem nevoie de depistatea profesionista a tuturor ascunzatorilor daunatorilor din pivnita si de uciderea acestora.

-combaterea totala a acestor vietati este sinonima cu distrugerea unor surse permanente de microbi si de transportatori ai acestora.

De cand colaboram cu specialistii de la Compania DDD.ro, pivnita noastra nu mai este plina de capcane vii.

In trecut ne si speriam cand ne duceam sa luam cartofi sau ceapa si dadeau cu mana peste melci lipiciosi si soricei cu dintii ascutiti sau treceau prin fata noastra sobolani uriasi.

 

 

+ There are no comments

Add yours

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord