OMN a lansat platforma haiAcasă.TV

OMN a lansat platforma haiAcasă.TV


Îmi face plăcere să te anunț că echipa Ownzones Media Network a lansat platforma www.haiacasa.tv – un website și o aplicație multimedia pentru românii din Diaspora.
haiAcasă.TV oferă simultan conţinut video, audio şi print, 100% românesc. Astfel, utilizatorii pot urmări în direct cele mai importante canale TV, pot asculta radiourile preferate sau se pot relaxa citind revistele din portofoliu. Platforma pune la dispoziția celor interesați și conținut special pentru momentele de dor de casă: filme de patrimoniu, colecții de muzică și reality-show-uri tematice.
Abonarea se face ușor: fie de pe site-ul www.haiAcasa.tv, prin descărcarea aplicației haiAcasă.TV din magazinele Google Play sau App Store (în curând, așteptăm aprobarea store-ului) sau cu ajutorul unui stick Amazon Fire, chiar și de pe un smart TV cu system de operare Android. Costul abonamentului lunar este de 7,99 $ / lună, pentru început, dar plănuim să diversificăm planul financiar, în așa fel încât să fie accesibil pentru cât mai mulți români. De asemenea, urmează să adăugăm conținut pentru copii, stand-up comedy românesc și canale TV live în plus.

+ There are no comments

Add yours

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord