Noul portofoliu Xerox Workplace Solutions optimizeaza mobilitatea, securitatea, controlul costurilor si managementul imprimarii

Noul portofoliu Xerox Workplace Solutions optimizeaza mobilitatea, securitatea, controlul costurilor si managementul imprimarii


BUCURESTI, 6 august 2018 – Mobilitatea si securitatea sunt printre cele mai importante nevoi ale biroului modern, asa ca noi, la Xerox, am dezvoltat o serie de solutii care protejeaza atat datele, cat si echipamentele, oferind in acelasi timp si un control mai strict asupra costurilor.

Portofoliul Xerox Workplace Solutions include oferte pentru managementul imprimarii si solutii de mobilitate, disponibile in cloud sau pe server. Ideale pentru flotele de echipamente de imprimare ale companiilor, noile oferte ofera siguranta ca echipamentele clientilor sunt la fel de conectate precum utilizatorii lor – fara a face rabat de la confort, securitate sau accesibilitate.

„Dezvoltarea portofoliului Xerox Workplace Solutions este modul prin care demonstram ca ne respectam promisiunile si ca oferim functii de mobilitate si securitate premium, ajutandu-i in acelasi timp pe clienti sa micsoreze costurile asociate mediului de imprimare,” explica Tracey Koziol, vice-presedinte senior, Workplace Solutions Business Group, Xerox.

Functii axate pe securitate

Xerox Workplace Solutions nu doar ca permite imprimarea de pe orice dispozitiv mobil, dar include si doua functii inovatoare de securitate, create pentru a proteja datele si accesibilitatea echipamentelor:

  • Mobile Phone Unlock le permite utilizatorilor sa deblocheze si sa se autentifice pe echipamentele Xerox AltaLink® si VersaLink® direct de pe smartphone, pentru un plus de accesibilitate si un control mai bun al costurilor. Aceasta functie elimina necesitatea cititoarelor de carduri costisitoare si a cardurilor de proximitate. Utilizatorii sunt autentificati prin aplicatia Xerox Print Portal de pe telefonul lor si prin functia Near Field Communication inclusa in interfata cu utilizatorul (UI) a echipamentului. Cele mai multe dispozitive mobile se pot autentifica si prin scanarea codurilor QR de pe interfata UI a echipamentelor Xerox.

Printre functiile oferite de Xerox Workplace Solutions se mai numara:

  • Meniul de raportare ofera o mai buna intelegere a datelor de utilizare a echipamentului si a costurilor prin agregarea statisticilor de imprimare in retea intr-un singur loc, pentru a fi apoi analizate si monitorizate.
  • Regulile esentiale de tiparire restrictioneaza accesul la echipamente sau functii la nivel de grup sau de utilizator individual, pentru un control mai eficient al costurilor. De exemplu, administratorii pot restrictiona accesul la echipamentele de imprimare in afara orelor de program.
  • O optiune de imprimare cu cost redus pentru a converti documente mobile intr-un format de imprimare.

Disponibilitate si pret

Xerox Workplace Solutions este disponibil incepand cu 1 august 2018. Pentru informatii legate de pret, va rugam sa contactati partenerii autorizati Xerox Romania.

Despre Xerox
Xerox este unul dintre liderii tehnologiei care inoveaza modul in care lumea comunica, se conecteaza si lucreaza. La Xerox, intelegem care este esenta transmiterii informatiei si toate formele pe care le ia aceasta. Sustinem integrarea hartiei cu mediul digital. Ne-am adaptat cu succes la cerinta in crestere pentru mobilitate si la nevoia interconectarii sferei profesionale cu cea personala. In fiecare zi, tehnologiile noastre inovatoare de imprimare si solutiile inteligente pentru locul de munca ajuta utilizatorii sa comunice si sa lucreze mai eficient. Aflati mai multe pe www.xerox.com.

+ There are no comments

Add yours

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord