Cu Sano ma simt in siguranta

Cu Sano ma simt in siguranta


In ziua de azi, bacteriile sunt mai raspandite decat in trecut iar din aceasta cauza oamenii trebuie sa fie mereu vigilenti. Mentinand o igiena buna a corpului dar si a casei. se pot preveni anumite boli ce pot fi transmise de bacteriile din exterior.

Eu reusesc sa mentin mereu un nivel optim al igienei datorita faptului ca folosesc produse Sano.

Ce este Sano?

Este o gama de produse destinate uzului casnic si personal ce pot fi achizitionate de pe site-ul Sanito.ro. Acestia detin o gama variata de detergenti, lavete si geluri dezinfectante cu rolul de a tine la distanta bacteriile.

Unul dintre produsele care nu lipseste niciodata din locuinta mea este detergentul Sano Maxima Advanced, un detergent puternic pentru tesaturile albe si pentru cele colorate.

Acest detergent este recomandat pentru toate tipurle de masini de spalat iar in compozitia sa contine oxigen activ pentru a reda stralucirea hainelor.

Sano Maxima Advanced poate sa indeparteze urme de ceai, cafea, mustar, vin, dulceata, sosuri, grasimi pastrand in aceelasi timp culorile vibrante ale tesaturii fara sa afecteze structura materialului.

De asemenea, Sanito pune la dispozitie si Sano Maxima Black pentru tesaturile de culoare inchisa, in special pentru cele negre. Acesta poate fi folosit pentru 35 de spalari, deoarece Sano indica folosirea a doar 36 de grame pentru fiecare spalare la masina automata. Adunat, totul se rezuma la 175 de kg de rufe. Sano Maxima Black se foloseste la doar o treime fata de celalate branduri de pe piata.

Recomand brand-ul Sano pentru a mentine locuinta mereu curata si sigura. Sanito.ro este printre cele mai avantajoase magazine de unde clientii pot alege articole dintr-o gama variata de produse pentru intretinerea casei.

De la detergenti pentru tesaturi, vase, parchet, mobila si geamuri pana la consumabile precum hartiie igienica si sapunuri, Sanito.ro ofera cele mai bune preturi clientilor sai.

+ There are no comments

Add yours

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord