Ce trebuie sa stii despre produsele HoReCa

Ce trebuie sa stii despre produsele HoReCa


Intentionezi sa iti deschizi o afacere in domeniul turistic? Poate un hotel intr-o zona cu potential turistic crescut, un restaurant cu specific chinezesc tocmai in mijlocul orasului sau o cafenea cocheta intr-o zona cu multe birouri? Ei bine, daca acestea sunt intentiile tale, cu siguranta te va ajuta acest articol in care vei afla cateva lucruri importante despre ceea ce inseamna produsele horeca. Chiar daca nu ai astfel de planuri, iti vei imbogati cunostintele cu informatii noi si vei fi surprins ca acestea te vor ajuta atunci cand te astepti mai putin.

Despre produsele Horeca trebuie sa afli ca ele se refera la ansamblul de echipamente si dotari profesionale pentru derularea activitatilor in hoteluri, restaurante, cafenele/catering. Tocmai de la aceste 3 destinatii provine si numele dat categoriei: Ho – Hotel, Re – Restaurant, Ca – Cafenea/Catering. Ultima categorie este formata din doua variante deoarece parerile sunt impartite.

Industria Horeca este extrem de dezvoltata si se adreseaza proprietarilor de afaceri de acest tip pentru a le furniza produsele de care au nevoie. Atunci cand vine vorba de aceste produse, nevoia principala este cantitatea. De regula, achizitia se face in cantitate mare, iar pretul scade o data cu aceasta. Un aspect foarte important este ca poti sa cazi foarte usor in capcana preturilor mici cumparand produse de proasta calitate. Gandeste-te ca faci o investitie mare, achizitionezi zeci sau sute de bucati, iar calitatea trebuie sa fie principalul criteriu.

De regula, produsele Horeca sunt create cu scopul de a rezista uzurii. De pilda, cearsafurile dintr-un hotel se spala foarte des, dupa fiecare sejur, iar acestea trebuie sa reziste si sa isi pastreze aspectul dupa multiple spalari. De asemenea, produsele de vesela trebuie sa reziste. Recomandata este testarea produselor inainte de a face o astfel de achizitie si supunerea lor la uzura zilnica .

In categoria de produse horeca gasesti produse de calitate superioara din vesela, dar in curand iti vom pune la dispozitie o gama larga de lenjerii de pat, cearsafuri, prosoape, fete perna, perne, pilote. Descopera-le pe toate in magazinul Morris Alexander!

+ There are no comments

Add yours

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord