Zorana Jurić este noul Senior Marketing Manager pentru Europa de Est la Kaspersky Lab

Zorana Jurić este noul Senior Marketing Manager pentru Europa de Est la Kaspersky Lab


Kaspersky Lab a anuntat ca Zorana Jurić s-a alaturat companiei ca Senior Marketing Manager pentru Europa de Est. Zorana are peste 10 ani de experienta in industria IT si va fi responsabila de crearea si implementarea activitatilor de marketing pe pietele din Europa de Est.

Zorana Jurić se va ocupa de crearea strategiei de marketing pe termen lung si de implementarea acesteia. Ea va colabora indeaproape cu Zoran Puskovic, General Manager pentru Europa de Est, cu echipele de vanzari locale si cu agentiile, pentru a promova viziunea companiei si produsele de ultima generatie ale Kaspersky Lab. Pe langa responsabilitatile sale privind mixul de marketing, va superviza managementul relatiilor cu clientii si partenerii, prezenta la expozitii si doreste sa intensifice cooperarea cu agentiile de PR ale companiei.

“Consolidarea relatiilor Kaspersky Lab cu distribuitorii si retelele locale este principala mea prioritate, alaturi de educarea utilizatorilor est-europeni in ceea ce priveste comportamentul cibernetic responsabil si livrarea celor mai bune solutii de securitate informatica. Astept cu nerabdare sa concepem campanii creative si cross-channel, concentrandu-ne pe produsele, serviciile si actiunile noastre de constientizare in domeniul securitatii cibernetice”, a spus Zorana Jurić.

Zorana se alatura echipei venind de la IDC, unde a lucrat ca manager regional responsabil de zona Adriatica. Ea are o experienta de peste 10 ani in domeniul serviciilor de informatii despre piata, in consultanta si evenimente pentru tehnologia informatiei, telecomunicatii si piete de tehnologie pentru utilizatori individuali. In posturile sale anterioare a fost responsabila de activitati de cercetare, precum si de consultanta, vanzari si managementul evenimentelor. Zorana a absolvit Universitatea din Belgrad, unde a studiat la Facultatea de Matematica.

“Ma bucur sa ii urez bun venit Zoranei in echipa noastra. Datorita abilitatilor sale analitice si experientei ample cu canalele de marketing online si offline, sunt convins ca va contribui enorm la cresterea noastra pe termen lung in Europa de Est”, a declarat Zoran Puskovic, General Manager pentru Europa de Est, Kaspersky Lab.

Zorana ii va raporta direct lui Zoran Puskovic.

+ There are no comments

Add yours

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord