Vrei să plătești mai puțin de 1000 lei pentru un telefon? Iată la ce trebuie să te aștepți!

Vrei să plătești mai puțin de 1000 lei pentru un telefon? Iată la ce trebuie să te aștepți!


Caracteristici de top, precum o cameră duală sau o baterie de mare capacitate, la un preț atractiv? Huawei Y7 Prime 2018 este dovada faptului că tehnologiile de ultimă generație pot fi acum accesibile pentru majoritatea utilizatorilor!

Noul model din gama entry are un ecran lat cu margini înguste, o cameră duală cu un minunat efect bokeh, o baterie de mare capacitate, un design incredibil și un raport calitate-preț excelent.

Display FullView

Display-ul joacă un rol important pentru un smartphone. De aceea, display-urile late cu margini înguste reprezintă o nouă tendință foarte importantă în industria telefoanelor mobile, mai ales că, odată cu cele mai recente progrese, este posibilă integrarea unor ecrane mult mai mari fără a mări dimensiunea smartphone-ului în sine. Până acum însă, soluția era disponibilă doar în cazul dispozitivelor scumpe, însă Huawei se numără printre primii producători de smartphone-uri care utilizează display-urile Full View și în seria de buget Y 2018.

Modelul Y7 Prime 2018 integrează un display FullView de aproximativ 6 inci, perfect pentru a naviga pe Internet sau pentru a urmări filme. Ecranul mare arată mai multe informații și funcționează fără cusur chiar și atunci când urmărești filme în afara casei. Calitatea potrivită este asigurată de tehnologia IPS și de o rezoluție înaltă de 1440 x 720. Cu asemenea specificații, imaginea afișată de Y7 Prime este detaliată și clară. Chiar și textele cu font mic sunt întotdeauna lizibile, marginile netede ale fonturilor sunt mult mai potrivite pentru ochi, vizualizarea fotografiilor de la petreceri sau urmărirea poveștilor protagoniștilor din serialele preferate fiind o adevărată plăcere.

Cameră duală cu efectul bokeh

În ceea ce privește fotografiile, Huawei Y7 Prime 2018 are o cameră duală încorporată. Cele două lentile sunt capabile să măsoare adâncimea scenei, iar cel mai recent software creează un fundal blurat artistic, până recent disponibil doar în cazul aparatelor foto profesioniste. Subiectul aflat în prim-plan este clar și detaliat, în timp ce fundalul este blurat minunat cu efectul bokeh. În plus, utilizatorul are control deplin asupra efectului bokeh prin posibilitatea de a modifica nivelul de blur dintr-o anume fotografie. Cu un senzor de 13MP, camera surprinde perfect detaliile subiectului.

De asemenea, senzorul camerei frontale are o rezoluție de 8MP, iar aplicația camerei frontale utilizează tehnologii AR, de realitate augumentată, pentru a le permite utilizatorilor să adauge un machiaj virtual sau o mască amuzantă fotografiei. De asemenea, aceștia pot înlocui fundalul fotografiei întrucât camera frontală este capabilă să recunoască fața și să o separe de mediul înconjurător.

Performanță octa-core pentru multe ore

Nimănui nu îi place să aștepte. Dacă îți dorești să folosești o anumită funcție a smartphone-ului tău, aceasta ar trebui să fie întotdeauna disponibilă – într-o fracțiune de secundă. Huawei a asigurat buna funcționare a smartphone-ului prin folosirea puternicului procesor Snapdragon 430 cu 8 nuclee. Acest chip garantează performanțe excelente chiar și în cele mai avansate programe sau jocuri.

Huawei Y7 Prime 2018 este echipat nu numai cu cele mai eficiente componente din punct de vedere energetic, ci și cu o baterie de mare capacitate de 3000 mAh. Y7 Prime 2018 poate oferi o zi întreagă de utilizare intensă, inclusiv până la 13 ore de redare video continuă. Telefonul va rezista pe parcursul unei călătorii lungi sau unui maraton de filme fără încărcare. Chiar și cei care își folosesc intensiv telefonul nu vor trebui să îl încarce pe parcursul zilei sau să poarte încărcătorul cu ei.

Confort și securitate

Huawei Y7 Prime 2018 este echipat cu scanner-ul de amprente, însă aceasta nu este singura metodă de deblocare a smartphone-ului. Dispozitivul poate fi de asemenea deblocat prin recunoaștere facială. Tot ce trebuie să faci este să privești telefonul, iar acesta se va debloca automat, într-o fracțiune de secundă.

O altă funcție care face ca utilizarea smartphone-ului să fie mult mai convenabilă este capacitatea de a folosi două numere simultan. Majoritatea smartphone-urilor recente oferă așa-numitul dual SIM hibrid, forțând utilizatorii să renunțe la cardul de memorie atunci când dorește să instaleze cea de-a doua cartelă SIM. Huawei Y7 Prime 2018 are însă 3 sloturi – două pentru cartelele SIM și unul pentru cardul micro SD. În acest fel, poți extinde memoria și utiliza simultan două numere de telefon.

Modelul este disponibil în România, în oferta partenerilor autorizați Huawei, în variantele de culoare Black si Blue, la un preț recomandat de 849 RON.

Despre Huawei Consumer BG       

Produsele și serviciile Huawei sunt disponibile în peste 170 de țări și deservesc o treime din populația lumii. În anul 2017, Huawei s-a clasat pe locul al doilea în ceea ce privește livrările de smartphone-uri la nivel global. Compania deține 17 centre R&D în țări precum Statele Unite, Germania, Suedia, Rusia, India, China și Finlanda. Făcând parte din cele 3 filiale ale companiei Huawei, Huawei Consumer BG pune la dispoziția utilizatorilor săi telefoane mobile, tablete, accesorii inteligente, dispozitive pentru acasă și servicii cloud etc. Cu peste 30 de ani de expertiză în domeniul telecomunicațiilor, Huawei este orientată spre a oferi soluții inovatoare, care se traduc în experiențe extraordinare pentru consumatorii de pretutindeni.

+ There are no comments

Add yours

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord