Review camere auto Mio MiVue C380 Dual si MiVue 786 WiFiDoua noi camere auto primite in teste de la Mio, MiVue C380 Dual si MiVue 786 WiFi ne aduc noi optiuni si o mai mare usurinta in utilizare. Este bine de precizat ca ambele camere dispun de urmarire prin GPS, ceea ce inseamna ca acestea vor inregistra automat traseul pe care l-am ales in timp ce conducem.

Am inceput cu camera MiVue 786 WiFi. Asa cum ne putem da seama si dupa nume, aceasta dispune de conexiune WiFi ceea ce inseamna ca ne putem conecta la retelele sociale si putem realiza live stream-uri in timp ce suntem in trafic si camera inregistreaza. Camera are un ecran tactil de 2.7 inch si poate inregistra la rezolutie Full HD 1080p la 30fps astfel ca putem surpinde toate detaliile in cazul unui accident sau atunci cand pur si simplu conducem.

Camera are un design simplu, elegant si compact, asa ca o putem amplasa oriunde pe parbriz. Aceasta vine la pachet cu inca doua accesorii, incarcatorul auto si ventuza pentru montarea pe parbriz.

A doua camera prezenta in acest videoclip, MiVue C380 Dual este si mai surpinzatoare. In acest caz avem parte de un sistem format din doua camere, una pentru parbriz si alta pentru luneta masinii, astfel putem spune ca avem o acoperire completa atunci cand conducem. C380 este numele camerei principale, in timp ce camera pentru luneta se numeste MiVue A30. astfel, in cutie, pe langa cele doua camere mai gasim si incarcatorul auto si doua cabluri de dimensiuni mai mari pentru conectarea camerei din spate.

Ambele camere sunt foarte utile, au preturi accesibile si ne ofera un plus de securitate in trafic. Va puteti alege cea mai buna varianta pentru voi.

+ There are no comments

Add yours

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord