Trust Gaming GXT 180 Kusan, mouse-ul cu performante inalte dar si foarte accesibil

Trust Gaming GXT 180 Kusan, mouse-ul cu performante inalte dar si foarte accesibil


Gaming GXT 180 Kusan este noul mouse de gaming la un pret foarte accesibil al celor de la Trust ce are in dotare un senzor de inalta precizie Pixart 3325.

Acest mouse dispune de un software avansat ce permitea modificarea celor nu mai putin de 6 butoane, fiind programabile in functie de preferintele fiecarui utilizator astfel incat orice buton sa fie exact acolo unde trebuie pentru o mai buna viteaza de reactie.

Orice gammer are nevoie in primul rand de precizie si cum am spus mai sus, senzorul de inalta precizie Pixart 3325 este ideal pentru pasionatii de jocuri, fie ca este vorba de shooter-e sau orice alt tip de joc.

Pe langa precizia unui mouse, forma acestuia este extrem de importanta iar acest model al celor de la Trust cu siguranta nu va dezamagi la acest capitol, avand o forma ergonomica fiind foarte stabil in mana pe timul rundelor de gaming plus ca dispune de un invelis anti-alunecare.

Inca un plus in ceea ce priveste forma acestuia, este ca poate fi folosit atat cu mana stanga cat si cu dreapta avand o forma ambidextra fiind foarte usor de folosit cu ambele maini.

Inca un avantaj foarte mare al acestui mouse Gaming GXT 180 Kusan, consta in memoria onboard. Dispunde de 5 profile de stocare, setarile putand fi optimizate pentru fiecare joc in parte.

Mouse-ul dispune si de iluminare RGB, ce poate fi personalizata dupa bunul plac prin software.

Acest mouse are un cablu de 180 cm lungime, deci nu va fi cazul sa va “traga” mouse-ul din mana sau sa se incurce cu celelalte cabluri.

Mouse-ul de gaming Trust GXT 180 Kusan este excelent pentru orice tip de joc FPS, MMO, MOBA, RPG, RTS si va merge fara nici o problema pe windows 7, windows 8 cat si windows 10.

Toate acestea intr-un pachet extrem de util si peformat la un pret foarte accesibil.

+ There are no comments

Add yours

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord