Telekom Romania lansează noua ofertă comercială nelimitată pentru segmentul rezidențial: abonamentul fără perioadă minimă contractuală

Telekom Romania lansează noua ofertă comercială nelimitată pentru segmentul rezidențial: abonamentul fără perioadă minimă contractuală


Telekom Romania anunţă astăzi un nou pas în spiritul promisiunii #Netliberare, lansând o nouă provocare pentru piaţa locală de telecomunicaţii prin intermediul abonamentelor care elimină perioada minimă contractuală pentru clienţii rezidenţiali de servicii mobile de la Telekom.  

Astfel, începând cu 4 iulie 2018, noul plan tarifar Mobil 5, de 5 euro / lună, fără perioadă minimă contractuală, le aduce clienţilor libertatea de a beneficia de internet mobil 4G NELIMITAT şi minute naţionale NELIMITATE incluse în abonament, fără nicio obligaţie de a plăti despăgubiri sau taxe de reziliere în cazul încetării contractului.

master_Mobil 5_summer_297x210[1]

„România este o piaţă foarte competitivă, cu un mod de creştere foarte dinamic; în acest cadru, competitivitatea se bazează pe o gândire inovatoare, ascultarea şi cunoaşterea clienţilor şi a echipei şi, nu în ultimul rând, urmărirea continuă a evoluţiei tendinţelor globale. Pornind de la această abordare, Telekom devine principalul arhitect al pieţei de telecomunicaţii din România, prin intermediul ofertelor sale comerciale îndrăzneţe şi inovatoare. Noua ofertă Telekom lansată astăzi subliniază încă o dată angajamentul faţă de viziunea #NETLIBERARE, care înseamnă să le oferi clienţilor ceea ce îşi doresc – oferte simple şi atractive, cu mai puţine restricţii. Abonamentul fără perioadă minimă contractuală demonstrează că suntem încrezători în calitatea reţelei noastre şi în competitivitatea ofertelor noastre. Venim astăzi în întâmpinarea nevoilor clienţilor pe piaţa mobilă oferindu-le mai  multă flexibilitate şi diminuând sentimentul de rigiditate şi lipsă de libertate, care au reprezentat până acum norme ale segmentului postpaid”, a declarat František Mala, Director Executiv Marketing Rezidențial și Vânzări Naționale, Telekom Romania.

Conferinta Telekom Noua Oferta Nelimitat B2C

Abonamentul Mobil 5 poate fi achiziţionat fără perioadă minimă contractuală la un preț promoțional de 5 euro de către orice client de servicii mobile care are sau va opta şi pentru servicii fixe de la Telekom. În alte condiții, oferta este disponibilă de la 7 euro pe lună pentru clienții serviciilor mobile.

Pe lângă oferta abonamentului fără perioadă minimă contractuală, Telekom Romania este singurul operator care le oferă clienţilor rezidenţiali:

  • Net 4G NELIMITAT atât la abonamente, cât şi la cartele, de la 5 euro, precum şi acces la telefoane în rate abonaţilor, cu avans şi dobândă zero prin intermediul Telekom Banking;
  • Televiziune de la 5 euro / lună, cu receiver-ul Smart Samsung cu Play, Pause şi Replay, şi cel mai mare număr de filme, inclusiv canale TV premium precum HBO și Cinemax; pachetele promoționale pentru TV și Internet fix sunt oferite cu reducere de 100%, șase luni, la contractele încheiate pe 2 ani.


În trimestrul doi 2018, oferta #Netliberare a condus la o creştere cu 37% a vânzărilor de servicii mobile, în segmentul rezidenţial.

Noul abonament fără perioadă minimă contractuală pentru clienţii rezidenţiali de servicii mobile  vine în continuarea ofertei #Businessliber, lansată în noiembrie 2017 – o premieră pe piaţa locală pentru micii antreprenori şi pentru firmele mici şi mijlocii, constând în eliminarea perioadei minime contractuale şi a taxei de reziliere pentru clienții noului portofoliu Freedom, precum şi în alocarea de internet nelimitat 4G, pe lângă voce şi mesaje nelimitate, de la 5 euro / lună.

Telekom Romania continuă eforturile și investițiile în dezvoltarea şi extinderea propriei reţele 4G, pentru a le oferi clienţilor cele mai bune soluţii și experiențe de telecomunicații. Astfel, reţeaua 4G Telekom acoperă în prezent 99% din populaţia urbană şi 89,95% din populaţia totală (rurală şi urbană). De asemenea, reţeaua FTTH a atins o acoperire de 2,7 milioane de gospodării.

Despre Telekom Romania

 master OOH_Internet TV summer_210x297[4]

Telekom Romania este un brand dinamic, care oferă servicii de telecomunicaţii fixe şi mobile complete, inovatoare, personalizate pentru o comunitate vastă de clienți, cu aproximativ 10 milioane de contracte de servicii.

Soluțiile noastre deschid o lume infinită de oportunități de a împărtăși cele mai frumoase și emoționante experiențe cu familia, prietenii, colegii și cu cei din jurul nostru. Misiunea noastră este să îmbogățim viețile oamenilor, oferindu-le acestora servicii integrate fixe și mobile, tehnologii de ultimă generație 4G, fibră optică, precum și Internet TV, care aduce utilizatorilor o nouă experiență de divertisment, cu acces la conținut exclusiv și de calitate, pe toate ecranele, și funcționalități interactive avansate. Telekom Romania este partenerul de încredere al companiilor, pentru care oferim soluții complete de comunicații și IT&C. Rețeaua noastră conectează oameni, mașini și conținut, pentru un viitor mai bun, mai sigur și mai simplu.

Telekom Romania este prezentă pe piața românească din 2014, după rebranding-ul comun al Romtelecom și COSMOTE România.

Telekom aparţine Deutsche Telekom, una dintre companiile lider global de telecomunicații integrate.

+ There are no comments

Add yours

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord