Servicii de o importanta capitala

Servicii de o importanta capitala


In primele 5 firme deratizare din tara se afla DDD.ro care merita sa conduca in top prin eficienta si importanta serviciilor pe care le ofera. Prezenta soarecilor reprezinta o pacoste la casa omului fiindca dincolo de faptul ca transporta microbi de colo colo, acesti daunatori produc pagube insemnate, tulbura somnul locatarilor si dau impresia vizitatorilor ca in locul respectiv igiena este precara.

Firma prezentata mai sus imbina promptitudinea cu seriozitatea si spre deosebire de alte firme de profil are urmatoarele atuuri:

-ofera acoperire nationala actionand in Bucuresti, Timisoara, Targu Jiu, Panciu si Buzau

-portofoliul cuprinde clienti importanti din diferite domenii de activitate umana: spitale mari, firme de curierat, fabrici, banci, hipermarketuri.

-tarifele sunt precizate clar pe site, cu discount cu tot

-se ofera garantie 30 de zile dupa efectuarea lucrarilor, daca se respecta conditiile precizate pe site

-informatiile de pe site sunt deosebit de pretioase si complete.

O deratizare completa se face in doua etape: in interior si la exterior, iar preturi servicii deratizare difera in functie de suprafata. Inainte de a dezvolta acesta idee doresc sa subliniez faptul ca firma se ocupa si cu starpirea serpilor, activitate deosebit de utila, atat in institutii, cat si in cazul gospodariilor individuale.

GRILA DE PRETURI PE CARE LE PRACTICAM, APLICABILE NUMAI LA SEMNAREA UNUI CONTRACT DE COLABORARE VALABIL UN AN, PENTRU SOCIETATILE CU CAPITAL PRIVAT

 

Servicii DDD/suprafete Deratizare Dezinsectie Dezinfectie
Sub 50mp 75 lei
50 mp-100 mp 100 lei
101 mp-200 mp 150 lei
201 mp-400 mp 200 lei
401 mp-1000 mp 400 lei
1001 mp-2000 mp 0.13 lei 0.13 lei 0.13 lei
2001 mp-5000 mp 0.11 lei 0.11 lei 0.11 lei
5001 mp-10000 mp 0.1 lei 0.1 lei 0.1 lei
Peste 10.000 mp Se negociaza

*TARIFELE CONTIN TVA!

Analizand preturile pentru deratizare ne dam seama ca tarifele nu sunt scumpe pe cat sunt de importante. De pilda pentru o garsoniera se achita 180 de lei, costul deratizarii unui apartament cu doua camera este de 200 de lei, pentru cel cu trei camera se achita 220 de lei, deratizarea unui apartament de patru camera costa 250 de lei, a unei vile mai mici 280lei, iar a unei vile mari 350 de lei. Tarifele sunt valabile si pentru soareci, dar si pentru sobolani.

In ceea ce priveste deratizarea exterioara se realizeaza prin punerea la punct a statiilor de intoxicare, numarul acestora stabilindu-se in functie de gradul de infestare. Statiile de intoxicare sunt perfect securizate sa nu se intample niciun incident legat de intoxicarea copiilor curiosi sau a oamenilor. Totul este tinut sub control.

Deratizarea se poate face chimic si ecologic, firma se ocupa de asemenea de distrugerea liliecilor, care sunt la fel de daunatori cand invadeaza spatiul uman si a pasarilor, dezinfectiile complete se fac pentru distrugerea agentilor patogeni din lista urmatoare: Bacilul koch, TBC, Varicela, Scarlatina, Rujeola(pojar), Hepatita A/B/C, Microbiana, iar dezinsectiile vizeaza: purici, capuse, muste, tantari, viespi, furnici, toate categoriile de gandaci si plosnite.

 

+ There are no comments

Add yours

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord