Review Allview X5 Soul Pro

Review Allview X5 Soul Pro


 

Allview X5 Soul Pro, dotat cu cele mai noi tehnologii ale celor de la firma romaneasca, aduce o noua definitie in ceea ce priveste siguranta si interactiunea cu un sistem de inteligenta artificiala. Atat sistemele de siguranta cat si binecunoscutul asistent vocal AVI au fost imbunatatite radical pentru a ne oferi cele mai bune experiente.

Avand un display generos de 6.2 inch cu o rezolutie FullHD + si un aspect vizual 16:9, patrundem intr-o noua dimensiune a imaginilor de calitate. Avand linii fine si curbate, display-ul de imbina perfect cu marginile subiri. Totodata, este foarte rezistenta la zgarieturi, socuri si lovituri usoare. Cu toate acestea, instalarea unei folii de protectie este o idee buna.

Din punct de vedere al performantelor hardware, X5 Soul Pro este dotat un un procesor Octa-core Mediatek Helio P60 de 2.0 GHz, care este cu 70% mai performant decat generatia anterioara. Asta inseamna o mai mare viteza de navigatie si un timp mai bun de raspuns la comenzi. Aceast anasamblu este compeltat de un procesor grafic Mali-G72 si de 4 GB de memorie RAM.  Memoria interna este de 32 GB si poate fi marita cu ajutorul unui card MicroSD de pana la 256 GB, in mod single SIM.

Vorbind despre siguranta, X5 Soul Pro este dotat cu un sistem de recunoastere faciala dar si cu senzor de amprenta, ambele fiind la fel de rapide, si putem alege dupa bunul plac  pe care dintre acestea sa le utilizam. Nici metodele clasice nu au fost uitate, ca si parola sau modelul ales. Deep Face ID, asa cum l-au numit cei de la Allview, se bazeaza pe algoritimi de inteligenta artificiala, asa ca identificarea poate fi facuta la fel de rapid in orice tip de lumina.

Multe imbunatatiti au fost aduse si asistentului vocal AVI, cea mai interesanta fiind aplicatia Tour AVI care ne sta la dispozitie in orice destinatie turistica am merge, oferindu-ne informatii exacte despre numeroase obiective turistice de interes de pe tot globul. Astfel, ne putem fac rezervari la hoteluri, be putem cumpara bilete de avion sau de microbuz, putem afla locatii din jurul nostru pentru cafenele, supermarketuri, hoteluri, monumente istorice sau de arta.

Noi imbunatatiri au fost aduse si camerelor smartphone-ului. Pe partea din spate avem o camera duala de 16MP si respectiv 5MP care ne ofera imagini de o calitate si mai buna, in special utilizand efectul Bokeh. Si aici avand la dispozitie optimizarea cu ajutorul AI, ne sunt oferite numeroase posibilitati, precum detectarea actiunilor importante si a persoanelor care apar in imagini. Modul Professional ne permite sa realizam imagini ca si un profesionist, fie zi, fie noapte. Putem astfel de modificam claritatea imaginilor, modul de focalizare, sensibilitatea la lumina, compesarea expunerii si multe altele. Iar pe partea din fata avem la dispozitie o camera tot de 16 MP, pentru selfie-uri mai clare si mai interesante.

Avand atat de multe aplicatii incluse este nevoie si de o sursa de energie care sa faca fata si sa ne ofere o autonomie cat mai mare. Aceasta are 3000 mAh si ne ofera o autonomie de mai bine de o zi interaga de utilizare continua. In orice caz, avem la dispozitie si sistemul de incarcare rapida si aplicatia System Manager care gestioneaza si optimizeaza traficul de date, consumul de energie fiind astfel mai mic cu 20%.

+ There are no comments

Add yours

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord