Recuperatoarele de caldura industriale sunt primul pas spre un randament mai bun al angajatilor in timpul orelor de program

Recuperatoarele de caldura industriale sunt primul pas spre un randament mai bun al angajatilor in timpul orelor de program


Intr-o cladire industriala ventilatia corecta inseamna si conditii de munca foarte bune pentru angajati si o eficienta sporita in timpul orelor de lucru. Pentru ca exista foarte multe utilaje si substante folosite in tot felul de aplicatii o ventilatie eficienta este de dorit, mai ales ca in respectivele spatii angajatii petrec ore bune.

Singura modalitate eficienta pentru ventilare rapida si sigura a spatiilor industriale ramane recuperatorul de caldura. Cu un astfel de recuperator de caldura pentru ventilatie industriala ventilatia incaperilor e rapida, aerul viciat e eliminat, dar se recupereaza caldura pentru incalzirea aerului introdus pe timp de iarna.

Instalatiile de climatizare vor consuma mai putin pe timp de vara, volumul aerului inlocuit poate fi destul de mare daca se foloseste un astfel de recuperator de caldura pentru ventilatie industriala. Se evita mucegaiul, umezeala prea mare, aparitia alergiilor de tot felul, se elimina eficient praful si impuritatile din aer, mirosurile neplacute.

Inlocuirea rapida a aerului viciat aduce si alte avantaje pentru cladirile industriale. Atmosfera de lucru e mai placuta, angajatii lucreaza mai bine, utilajele pot sa reziste mai bine la exploatare pentru ca sunt tinute in conditii optime.

Sistemele compacte ale recuperatoarelor permit montarea in grosimea peretului, montajul nu dureaza mult si e foarte simplu, schimbatoarele din cupru au eficienta ridicata si nu se uzeaza rapid. Recuperatoarele sunt silentioase, au consum mic de energie, se pot programa din telecomanda, pot functiona non-stop, nu au nevoie de filtre sau alte tubulaturi suplimentare.

Firmele care le produc le livreaza rapid, se asigura si montajul si consultanta de specialitate pentru achizitionarea produselor adaptate tipului de cladire care are nevoie de aerisire. Garantia extinsa, utilizarea foarte simpla, numarul mare de modele si tipuri disponibile pe piata, calitatea garantata a materialelor folosite si a pieselor din interiorul recuperatoarelor, iata doar cateva motive sa va doriti aceste dispozitive moderne si foarte eficiente.

+ There are no comments

Add yours

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord