Prezentare HTC Desire 12 & 12+

Prezentare HTC Desire 12 & 12+


Doua smartphone-uri lansate recent de catre cei de la HTC, Desire 12 si Desire 12+, primite in teste pentru cateva zile. Acestea sunt doua smartphone-uri mid-range, avand totusi specificatii destul de bune. La prima vedere, ceea ce este diferit intre cele doua este marimea ecranului. In timp ce Desire 12 are un ecran de 5.5 inch, Desire 12+ are un ecran de 6 inch. Totodata, varianta 12+ are camera duala si este dotata cu senzor pentru amprenta. Iar in ceea ce privese performantele, Desire 12 are un procesor Mediatech iar Desire 12+ are un procesor Qualcom Snapdragon.

Pentru o privire mai atenta asupra celor doua telefoane, am inceput cu varianta simpla. La prima vedere, telefonul arata foarte bine, chiar daca este doar unul mid-range. Are ecran de timp Infinity Display cu un format 18:9 si o rezolutie de 1440×720 pixeli. Acesta are un aspect simplist, fara prea multe detalii care sa il incarce, astfel, pe partea din fata nu mai avem niciun buton, acesta fiind integrat in ecran, iar pe partea din spate avem doar camera.

Pe langa telefon, in cutie mai gasim documentele specifice precum si accesoriile acestuia: casti, cablu de alimentare micro USB si incarcator, dar si un ac pentru compartimentul cartelelor si a cardului.

Facand trecerea la versiunea +, aceasta vine intr-un ambalaj asemanator. Telefonul in sine are in mare parte acelasi desing ca si Desire 12, atat pe fata cat si pe spate, singurele deosebiri fiind aduse de camera si senzorul de amprenta si faptul ca este ceva mai mare. Ca si in cazul variantei simple, in cutie gasim ducumentele specifice si accesoriile: castile, cablul de alimentare micro USB si incarcatorul.

+ There are no comments

Add yours

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord