Prezentare Allview Allbook L

Prezentare Allview Allbook L


Laptopul Allview Allbook L este un device cu un pret excelent, de doar 899 de lei pe site-ul Allview si care poate intra cu succes in categoria notebook-urilor. Ca o prima precizare, laptopul este unul entry-level, perfect pentru persoanele care calatoresc mult si au nevoie de un device rapid si usor de transportat.

Configuratia hardware este constituita din:

  • un procesor Intel Atom X5 Quad-core de 1,4 GHz
  • 2 GB de memorie RAM DDR3
  • 32 GB de memorie interna

Este un laptop foarte compact, usor si elegant, perfect pentru cei care vor sa navigheze pe internet sau sa urmareasca filme si seriale, adica tot ce tine de media. Intr-un scurt exemplu am aratat cum se descurca pe o pagina de internet si cam cat de rapid ruleaza aplicatii, dar si cat de tare si de bine se aud cele doua difuzoare situate pe partea de jos a acestuia.

Allbook L are un ecran de 14 inch cu o rezolutie de 1366×769 pixeli si dispune de conectivitate prin USB, doua porturi, unul USB 2.0 iar celalalt USB 3.0. Totodata, memoria interna fiind destul de mica, aceasta poate fi marita cu ajutorul unui card micro SD, laptopul avand un port pentru carduri micro SD cu o capacitate maxima de 128 GB.

Ca si autonomie, bateria lui Allbook L are o capacitate de 9000 mA si ne ofera pana la 7 ore de utilizare continua cu o singura incarcare.

Laptopul este asadar perfect pentru a fi utilizat in diverse situatii, fiind usor de transportat datorita greutatii si dimensiunilor mici dar si oferindu-ne performantele dorite, pe browser cat si in programe, raportul calitate pret fiind unul foarte bun.

+ There are no comments

Add yours

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord