Hard disk-ul Seagate SkyHawk AI pentru maximum de calitate video

Hard disk-ul Seagate SkyHawk AI pentru maximum de calitate video


Tehnologia a evoluat extrem de mult in ultimele decenii, aducand inovatie dupa inovatie in toate domeniile posibile.

Tehnologia de supraveghere video necesita inregistrari fluide, playback și streaming in timp real. Pentru acest lucru, pe langa tehnologia camerelor in sine, este nevoie de o tehnologie de ultima generatie in materie de stocare.

Sistemele de supraveghere video sunt extrem de utile pentru adunarea informatiilor cu ajutorul carora se pot imbunatati activitatile companiilor si imbunatatirea experientei clientilor.

Avansul tehnologic Al si imbunatatirea calitatii video este absolut necesara pentru ca marile companii sa isi inteleaga mai bine consumatorii si, astfel, sa implementeze cele mai bune solutii.

Seagate este un jucator foarte important in ceea ce priveste tehnologia de stocare. Seagate a reusit sa ofere soluții de stocare pentru supraveghere la Super Bowl, stocand conținut de la
peste 500 de camere din diferite camere 24/7. Continutul estimat zilnic se ridica la un ametitor 22 TB. Aceasta cantitate de date a fost stocata pe o perioada de 90 de zile. Astfel, s-a ajuns la o cantitate video imensa, de 2000 TB, din care nu era acceptata lipsa nici unui cadru.

Cei de la Seagate au lansat recent oe piata hard disk-urile Seagate SkyHawk, optimizate special pentru mediile de supraveghere pentru a obtine din filmari maximum de calitate video. Hard disk-urile Seagate SkyHawk suporta pana la 64 de camere fara frame drop-uri.

In plus, linia de produse SkyHawk AI este prima unitate de hard disk-uri AI optimizata pentru cei care doresc sa creeze decizii mai rapide și mai inteligente bazate pe aplicații de deep learning. Aceste hard disk-uri optimizate AI nu doar ca suporta incarcari de supraveghere video, ci și stream-uri AI care au cunostințe legate de fiecare cadru, pentru aplicatii de deep learning. Inteligenta artificiala permite ca informatiile să fie gasite cu precizie mai eficienta iar deciziile luate sunt mai rapide, mai inteligente.

Hard disk-urile SkyHawk AI vin in ajutorul clientilor care au nevoie de o solutie mult mai performanta de stocare: pentru supravegherea video este nevoie de mult mai mult decat un banal hard disk standard pentru PC.

+ There are no comments

Add yours

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord