GEFCO DUCE COLABORAREA CU START-UP-URI UN PAS MAI DEPARTE

GEFCO DUCE COLABORAREA CU START-UP-URI UN PAS MAI DEPARTE


Grupul GEFCO, furnizor global de servicii industriale în lanțul de aprovizionare și lider european pe piața logisticii auto, a evaluat în premieră un ansamblu de start-up-uri la Foundercon, evenimentul pe care acceleratorul de afaceri de nivel mondial Techstars, partener GEFCO, l-a organizat în Berlin în iunie.

Foundercon, eveniment organizat cu regularitate de Techstars, s-a desfurat pe parcursul a două zile, ceea ce le-a permis investitorilor să îi întâlnească pe fondatorii start-up-urilor participante. GEFCO a avut oportunitatea extraordinară să întâlnească potențiali viitori parteneri în rândul celor 600 de start-up-uri care au luat parte la eveniment. Reprezentanții GEFCO au făcut o selecție de 14 start-up-uri alături de care să pornească și să dezvolte discuțiile privitoare la patru subiecte cheie pentru companie:

  • Eficiența lanțului de aprovizionare via tehnologia „blockchain”
  • Noi soluții pentru mobilitate
  • Soluții pentru creșterea eficienței în execuția sarcinilor administrative utilizând inteligența artificială
  • Produse și servicii disruptive din domeniul logisticii și al mobilității

Acest nou pas în parteneriatul dintre Grupul GEFCO și Techstars îi oferă Grupului șansa să folosească expertiza echipelor Techstars în domeniul antreprenoriatului și al inovației, precum și să aducă în program know-how din industria căreia îi aparține. În continuare, grupul GEFCO se concentrează pe a sprijini noi idei și a accelera implementarea proiectelor așa încât să aducă schimbări majore sectorului logistic și industriei transporturilor. Start-up-urile a căror activitate se desfășoară în domeniile adiacente sunt încurajate să aplice la programul Techstars Paris.

DESPRE GRUPUL GEFCO

Noi cei de la GEFCO credem că parteneriatele pe termen lung sunt poarta către creșterea mutuală. Ne folosim de cei 69 de ani de experiență acumulată în domeniu ca să proiectăm și să lansăm în peste 10 sectoare industriale soluții inteligente și flexibile pentru lanțul de aprovizionare. La momentul actual, Grupul GEFCO se situează printre liderii europeni de pe piața de logistică a automobilelor, regăsindu-se în top 10 furnizori globali de soluții de achiziții multimodale. Grupul își desfășoară activitatea în 47 de țări, include peste 300 de puncte de desfacere/destinații în rețeaua actuală și numără 13.000 de angajați în întreaga lume. În anul 2017, cifra de afaceri a companiei a ajuns la 4.4 bilioane de euro.

+ There are no comments

Add yours

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord