Discoteca originala cu banda LED

Discoteca originala cu banda LED


Reflectoarele puternice, albastre indeparteaza tinerii de discoteca. In primul rand, acestea  au un efect negativ asupra vederii  si in al doilea rand, fetele frumoasa parca ar fi venite de pe alta planeta la lumina intermitenta. Dupa cateva ore petrecute in prezenta unei lumini violente, neprietenoase, te doare capul ingrozitor.

Fiindca dorim o atmosfera intima si feerica, originala si pozitiva in imensa noastra sala de dans, am hotarat sa o iluminam de sarbatoare cu banda LED Discoteca este un prilej de sarbatoare fiindca aici baietii se intalnesc cu fetele dragi, le admira in tacere daca isi doresc sa le cucereasca si cauta o cale de acces catre inima lor sau danseaza impreuna se saruta pe furis si se imbratiseaza, daca au deja o relatie.

In magazinul Led-box.ro am gasit produse ieftine si bune, iar promptitudinea livrarii ne-a determinat sa ii transformam in parteneri de cursa lunga.

Mesele, stalpii, scaunele si scena au fost inconjurate de banda LED RGB

ca luminile sa se schimbe in ritmul muzicii. Ele sunt conectate la computer si culorile se schimba simultan cu melodiile.

KIT BANDA SMD RGBW IP65 costa 129 de lei si va declaram cu sinceritate ca este reteta succesului fiindca poate fi controlata si prin smartphone, iar pe aceeasi banda coexista luminile multicolore si albul rece sau cald. Fiindca o rola de banda are lungimea de 5 metri, am comandat 10 role sa fie lumina din belsug in local.

Efectul ei este spectaculos fiind usor de utilizat datorita celor 40 de taste ale telecomenzii si zonele separate de culoare: una pentru alb, una  pentru lumina multicolora.

Orice produs vine insotit de o perioada generoasa de garantie, de 3 ani, iar 90 % dintre comenzi sunt livrate in 24 de ore.

Ne place sa ne rasfatam clientii si i-am invatat sa solicite culoarea preferata ca dansul sa fie mai placut.

De pilda nu ar fi potrivit ca pentru Lady in red sa selectam alb, albastru sau mov.

De cand folosim acest sistem original de iluminare, sala noastra este inchiriata si de tinerii care isi sarbatoresc majoratul sau onomastica.

Aici au loc logodne, banchete, reuniuni, iar violet este una dintre cele mai cerute culori fiindca se crede ca flacara violet aduce noroc.

Produsul prezentat mai sus este unul de interior, chiar daca este impermeabil, dar exista si benzi de exterior cu care dorim sa ne cucerim 100% clientii.

+ There are no comments

Add yours

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord