Cum sa schimbi cel mai simplu anvelopele

Cum sa schimbi cel mai simplu anvelopele


Ca orice piesa de pe masina, anvelopele au o durata de viata timp in care pot fi folosite la capacitate maxima, cu performante ridicate si siguranta maxima. Dupa acea perioada de viata, un set de anvelope poate deveni nesigur, atunci cand banza de rulare este uzata peste masura ajungand la martori, putand prezenta un pericol in special atunci cand sunt folosite pe ploaie. Cand sunt folosite pe ploaie, riscul de acvaplanare este marit considerat, datorita neputintei anvelopelor de a elimina rapid apa de pe carosabil.

Pe langa cazul unei uzuri pronuntate, mai exista si cazul uzurii neuniforme, cand sistemul de directie a suferit o defectiune iar rotile au unghiul de fuga gresit, uzand pe interior sau pe exterior anvelopele. Si in acest caz, veti fi nevoiti sa montati anvelope noi pe masina. Un alt caz, mai nefericit, in reprezinta o explozie sau o defecitune de ordin fizic la anvelope (galme, rupturi) care fac anvelopa neutilizabila si va obliga sa montati un set de cauciucuri noi.

Situatiile cand trebuie sa montati alte anvelope sunt des intalnite, insa ramane intrebarea, care este cea mai eficienta metoda de a cumpara un set nou de pneuri intr-un mod cat mai eficient si rapid. Vechea metoda clasica, care implica sa mergeti la un magazin fizic unde sa alegeti din modelele expuse este ineficienta si costisitoare ca si timp pentru mediul actual. Implica timp liber de la munca si multi km strabatuti dintr-o parte in alta pentru a vedea anvelopele expuse la un magazin auto sau la altul. Exista de asemenea riscul sa nu fie o gama diversificata si sa fiti pusi sa alegeti din putinele modele expuse sau sa nu gasiti modelul dorit.

O alta metoda, mai eficienta si rapida, pentru timpul in care ne aflam, o reprezinta achizitia de anvelope online. Aceasta metoda este potrivita pentru orice persoana ocupata, care nu are timp sa se plimbe dintr-un loc in altul. Puteti analiza oferta foarte variata de la birou, fiind prezente sute de modele de anvelope la un pret accesibil oricarui sofer si pentru orice dimensiune.

Aveti optiunea de a va sfatui cu un consultant specializat al magazinului, pentru a va recomanda un profil potrivit pentru stilul de condus pe care il aveti. Puteti sa alegeti livrarea direct la service unde se face montajul sau acasa, cum va este mai convenabil. De asemenea, aveti diferite metode de plata, ramburs, plata prin card bancar si plata prin OP daca sunteti persoana juridica. Multiple avantaje, astfel incat sa puteti sa operati o cumparare rapida a setului de anvelope auto.

Nu va inchipuiti ca sunteti lasati in aer dupa ce cumparati anvelopele, avand garantie 2 ani si certificat de conformitate pentru a atesta calitatea cauciucurilor. Prin urmare, aveti garantia unei achizitii sigure.

Cumparati mereu anvelope online, este cea mai rapida si eficienta metoda.

1 comment

Add yours

+ Leave a Comment

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord