Cinema de vară,  #PePromenada

Cinema de vară, #PePromenada


  • Filme premiate la Oscar vor fi difuzate pe terasa centrului comercial, în fiecare duminică și luni
  • Accesul la eveniment este gratuit pentru vizitatori

31 iulie 2018, București – În sezonul cald, pasionații de filme pot vedea cele mai apreciate pelicule la cinema de vară, #PEPROMENADA. Promenada oferă clienților posibilitatea de a viziona filmele preferate în aer liber, la terasele și cafenelele de pe terasa centrului comercial începând din iulie până la începutul lui septembrie.

Filme de Oscar, premiate și de mare succes la scară internațională, pot fi vizionate pe terasa Promenada în fiecare duminică și luni, începând cu ora 21:00. Peliculele vor fi difuzate pe un ecran de mari dimensiuni, cu ajutorul unui proiector unic în România, creat special pentru proiecții în aer liber, cu o capacitate de 35.000 lumeni. Promenada recomandă doritorilor să își rezerve un loc la una dintre cafenelele existente pe terasă pentru a se putea bucura de filme apreciate la nivel internațional alături de cei dragi, în aer liber.

Accesul la eveniment este gratuit, așadar până pe 2 septembrie, toți iubitorii de filme sunt așteptați vara aceasta pe terasa centrului comercial, pentru a viziona pelicule preferate la cinema-ul de vară amenajat #PePromenada.

Filmele vor fi difuzate conform următorului program:

Dallas Buyers Club – 5 August

Discursul Regelui – 6 August

Inamicii Publici – 12 August

Jaf la turnul mare – 13 August

Misiune: Imposibilă. Ghost Protocol – 19 August

Prieteni model – 20 August

Steve Jobs – 26 August

Țestoasele Ninja – 27 August

Agenți aproape secreți – 2 Septembrie

Programul poate fi accesat online aici.

Despre Promenada

Promenada reinventează experienţa cumpărăturilor şi a divertismentului, adresându-se unui public cu un stil de viaţă contemporan, aflat în continuă căutare de surse de inspiraţie şi de creativitate. Centrul comercial este situat în Calea Floreasca 246B, în imediata vecinătate a stației de metrou Aurel Vlaicu. Promenada este un reper în viața urbană a orașului printr-un design avangardist, care include terasa verde, inspirată de grădinile japoneze, unde vizitatorii se pot relaxa, bucurându-se vara de proiecţii de film, spectacole de teatru sau concerte și iarna de un patinoar în aer liber, dar și un mix de chiriaşi care satisface aşteptările unui public tot mai exigent. La finalul anului 2014, mall-ul Promenada a intrat în portofoliul NEPI Rockcastle, cel mai mare investitor comercial din Europa Centrala si de Est.

+ There are no comments

Add yours

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord