Castile Avantree ANC032. Sunet clar si puternic cu ajutorul functiei noise cancelling

Castile Avantree ANC032. Sunet clar si puternic cu ajutorul functiei noise cancelling


Castile Avantree ANC032, sunt niste casti cu un sunet clar si puternic ce au un bass extrem de bun atat la un nivel mic cat si la maxim. De asemenea sunt foarte comode atat in ceea ce priveste zona urechilor cat si a capului iar purtate pe gat nici nu vei stii ca sunt acolo, avand o greutate de doar 180 de grame.

Dar mai bine sa trecem la partea tehnica si functii pentru ca nu-i asa, acestea ne intereseaza cel mai mult.

In primul rand, aceste casti au conectivitate Bluetooth 4.1 dar pot fi folosite si cu un cablu AUX cu mufe jack de 3.5 mm iar autonomia poate duce pana la 18 ore si pot fi folosite pana la o distanta de 10 m fata de gadget-ul la care sunt conectate.

In al doilea rand probabil cea mai importanta functie a acestor casti, functie de la care se trage si numele “ANC” este functie Active Noise Cancelling, care poate fi activata sau dezactivata dintr-un buton amplasat lateral pe unda dintre casti si funtioneaza extraodinar de bine. Prin acesta functie ai libertatea sa te bucuri de muzica favorita indiferent de mediul in care te aflii si zgomotele din jurul tau.

Cu ajutorul acestei functii vei putea reduce zgomotele din fundal, intre 20 si 200 de hz. Este bine de stiut ca utilizand functia ANC, bateria va avea o autonomie ceva mai scazuta, in jur de 10 ore dar pentru acest segment de entry level aceste casti ofera mult peste aparente.

Aceste casti Avantree ANC032, au 4 butoane dintre care unul este pentru ON/OFF, play/stop, raspundere/inchidere apeluri, 2 butoane sunt pentru volum iar ultimul este cel dedicat functiei Active Noise Cancelling. Acestea dispun si de microfon, un port de 3.5 mm si unul micro USB, port prin care se efectueaza incarcarea.

In incheiere nu am decat cuvinte de lauda pentru aceste casti care m-au surprins in mod placut in special cand te gandest ca pretul lor este de doar 250 de lei pe site-ul celor de la Anavtree.ro

+ There are no comments

Add yours

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord