6 moduri de a va proteja gadgeturile de daune

6 moduri de a va proteja gadgeturile de daune


Știm cu toții câte pericole pândesc gadgeturile pe care le deținem. Probabil că până și cea mai grijulie persoană și-a scăpat accidental măcar o singură dată pe jos telefonul. De ce sa nu luați câteva măsuri de protecție pentru a avea siguranța că nimic nu se întâmplă în cazul unei situații nefericite?

Aveți mai jos această listă pe care o puteți consulta în caz de forță majoră.

  1. Husele de telefon– Vă amintiți când ați făcut ultima oară o fotografie cu telefonul? A fost momentul acela în care v-a alunecat telefonul din mână, dar l-ați prins. Ei bine, pe moment ați considerat că aveți noroc. Nu este mai bine oare să încercați să preveniți daunele în loc să vă bucurați că nu s-au întâmplat? Pentru momente ca acestea sunt bune husele de telefon, care au un puternic efect antișoc și vă scapă de coșmarul tuturor acestor situații limită. Mai ales că în zilele noastre există o mulțime de astfel de huse de telefon pentru iPhone sau Samsung, așa că vă veți găsi cu siguranță una pe plac.
  2. Foliile pentru ecrane– Montată pe un ecran de telefon, o astfel de folie poate face cu adevărat diferența. Pe lângă faptul că vă poate scăpa ecranul de crăpături, acest extra strat elimină și grija zgârieturilor, insuportabile de altfel. Același lucru este valabil și pentru camerele de luat vederi, unde o zgârietură minusculă poate distruge orice fotografie pe care o faceți. Nu sunt chiar atât de ieftine, dar comparativ cu costul înlocuirii obiectivului, cu siguranță va merita! Există folii protectoare și pentru laptopuri. Ele vă pot ajuta să vă protejați împotriva oboselii, dar de multe ori vă oferă și intimitate, pentru ca oamenii din jurul vostru să nu poată citi ceea ce scrieți.
  3. O grijă în plus atunci când plecați în călătorii– Dacă plecați în călătorii cu laptopul, camera, tableta sau telefonul, nu le puneți pe toate în aceeași geantă. Mai ales dacă este vorba despre cabluri sau încărcătoare cu zone ascuțite. Este indicat să aveți câte un săculeț pentru fiecare gadget în parte, care va împiedica zgârierea.
  4. Nu vă puneți telefoanele în buzunarele de la spate– Știți cu siguranță că telefoanele, un iPod sau alte gadgeturi mici se potrivesc de minune în orice buzunar. Unul dintre buzunarele preferate este cel de la spate. Acest loc este întradevar un loc de unde poți să îți scoți mai ușor telefonul, dar există numeroase riscuri: să-l zgâriați sau să vă așezați din greșeală pe el.
  5. Atenție la temperatură– Nu este indicat să lăsați telefonul în lumina directă a soarelui. Acesta nu se va bronza, ci se va supraîncălzi și poate risca o defecțiune la componenta de hardware. Același lucru este valabil și pentru ceasurile smart. De regulă, o alarmă este declanșată atunci când se produce supraîncălzirea ceasului. Alarma va spune să îndepărtați ceasul pentru ca acesta să revină la o temperatură normală. Căldura excesivă mai poate diminua și performanța bateriilor.
  6. Back-up-ul este o soluție inteligentă– Telefoanele voastre au atât de multe date prețioase, fotografii, muzică, documente etc. Asigurați-vă că totul este salvat, fie pe un hard disk acasă, fie în iCloud, astfel încât, dacă cel mai rău lucru se întâmplă și gadgetul vostru este deteriorat definitiv, nu veți pierde nimic de valoare.

+ There are no comments

Add yours

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord