Un furnizor de incredere pentru ambalaje plastic, secretul unei afaceri de succes – Schoeller Allibert lanseaza noul Rackpal 1208!

Un furnizor de incredere pentru ambalaje plastic, secretul unei afaceri de succes – Schoeller Allibert lanseaza noul Rackpal 1208!


 

Un furnizor de incredere de ambalaje plastic este cheia spre o afacere de succes, care aduce un profit mare oricui. Solutiile oferite de noi sunt perfecte pentru afaceri sustenabile, in orice domeniu. Legislatia europeana in domeniu este in continua schimbare, ceea ce necesita gasirea unor solutii inovatoare din partea managerilor de firma si companii, oricat de mici sau mari ar fi acestea.

Atunci cand cumparati ambalaje plastic, acestea trebuie sa fie luate la un pret foarte bun de la producatori ambalaje plastic, astfel incat sa va asigure accesul la consumabile de calitate si solutii de ambalare foarte bune. Cei care isi desfasoara activitatea in domeniul auto (productia de masini), in agricultura si productia de bauturi alcoolice si racoritoare cunosc foarte bine necesitatile fiecarui tip de afacere. Acestea sunt optimizate datorita modului special in care marfurile sunt ambalate, depozitate si transportate.

De exemplu, domeniul agriculturii necesita gasirea unor solutii foarte practice de depozitare a marfurilor perisabile in ambalaje plastic care sa nu duca la deteriorarea acestor marfuri, iar produsele sa ajunga in magazine si la consumatorul final in cea mai buna stare. Transportul poate fi o adevarata provocare in domeniul agricol si in cel alimentar, iar solutiile noastre in aceasta privinta sunt foarte apreciate de toti clientii care apeleaza la noi.

Aceste solutii pe care noi le propunem celor ce vor sa devina partenerii nostri sunt optimizate pentru a asigura accesul facil la produsele respective, pentru a asigura buna circulatie a aerului si ventilarea buna a acestor spatii, precum si pentru a-i proteja pe cei care le manipuleaza in magazii sau in spatiile comerciale in care marfurile sunt desfacute si vandute.

Noi, la Schoeller Allibert, am dezvoltat solutii foarte bune si am creat ambalaje plastic de calitate superioara, ambalaje care se potrivesc oricarei destinatii si se pliaza foarte bine pe specificul oricarei afaceri.

Un exemplu in acest sens il reprezinta noua serie de paleti Rackpal, dezvoltati de catre Schoeller Allibert. Aceasta include 12 modele disponibile în diferite variante de echipamente în funcție de nevoile specifice ale clienților. Gama a fost împărțită în trei grupe principale: un palet fără cadru, un palet cu un cadru cu înălțimea de 7 mm și un palet cu un cadru cu înălțimea de 22 mm. Paletul ergonomic Rackpal va funcționa în diferite condiții logistice, în special pe alimentatoarele automate și sistemele de stocare înalte, pentru care a fost proiectat. Paletul ușor și durabil asigură siguranța încărcăturii și a persoanelor care lucrează cu aceasta. Parametrii și ergonomia sa au trecut cu succes textele în conformitate cu standardul ISO8611.

Avantajele paletilor Rackpal

  • rezistenti la presiune si la impact, desi au greutate redusa;
  • parametrii de ridicare exorbitanți: 6000 kg în sarcină statică, 1500 kg în sarcină dinamică, 800 kg în sisteme de depozitare înalte;
  • posibilitatea realizarii unei versiuni de palet armată cu un cadru din oțel (greutate proprie: 18,5 kg), care asigură capacitatea de ridicare în sistemele de depozitare ridicate chiar și până la 1250 kg;
  • trei conducte duble de ventilație care garantează circulația excelentă a aerului, evaporarea umidității și condiția de răcire;
  • posibilitatea de personalizare a paletului (loc dedicat pentru autocolante sau gravuri) care asigură atat marcarea încărcăturii cat și urmărirea acesteia;
  • compatibilitatea cu sistemele automate de stocare, alimentatoare și transportoare permite simplificarea procesului de gestionare a lanțului de aprovizionare și optimizarea costurilor;
  • Rackpal este fabricat din polipropilenă – un plastic reciclabil durabil și ușor.

Versatilitatea și ergonomicitatea sa fac Rackpal potrivit chiar și pentru cele mai dificile condiții logistice. Datorită parametrilor săi, paletul ar trebui să fie deosebit de util în segmentul industrial, in industria alimentară, comerțul electronic și farmaceutic, deși nu doar acestia sunt singurii beneficiari carora le este destinat acest produs.

+ There are no comments

Add yours

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord