Rca trebuie platit si daca mergi cu masina pana la magazinul din colt

Rca trebuie platit si daca mergi cu masina pana la magazinul din colt


Neglijenta te face intotdeauna sa pierzi mai mult, iar spiritul prevazator te scuteste de experiente nefaste. De pilda nu am considerat necesar sa inchei RCA-auto.ro  pentru masina pe care o foloseam pana la magazin.

Stiti cum se obisnuieste astazi: ai o masina de buna, cu care te afisezi pe distante mari si una de carat bagaje si de facut piata.

“Cine sa ma prinda pe mine pe o distanta de 10 kilometri, intr-o comuna neinsemnata, mi-am zis?”

Adevarul este ca nu s-au obisnuit masini de la Politia Rutiera in zona noastra si imi pregatisem deja scuza: “ Sa inchei polita de asigurare pentru cateva drumuri de cativa kilometri pe care ii fac cu ea?”

Dar intr-o zi, cand ma aflam in magazin, am auzit zgomote afara si am iesit toti sa vedem ce s-a intamplat. O masina lovise o batrana care mergea pe bicicleta si nu a auzit claxonul. La fata locului a sosit si politia nemultumita de urmatoarele lucruri care se desfasurau ilegal in comuna noastra:

-batrana circula cu bicicleta, desi nu mai auzea si nu isi mai tinea bine echilibrul

-soferita care o accidentase nu avea Rca si nici trusa de prim-ajutor in masina motivand ca nu o scoate decat foarte rar si vinovata a fost batrana care i-a iesit in cale si nu a auzit claxonul

M-am urcat in masina sa ma fac nevazuta, dar am fost oprita pentru controlul de rutina. Prima intrebare a inceput cu ceea ce nu aveam, cu rca.

-Va rog sa ma scuzati, circul foarte putin  cu ea, am alta masina cu rca valabil 1 an de zile.

Dupa ce am primit amenda, am aflat ca asigurarea este obligatorie si pentru masinile trase pe dreapta. 2000 de lei am primit amenda atunci, m-a usturat la buzunar, nu alta.

De indata ce am ajuns acasa am cautat cele mai bune firme care fac asigurari auto online si am intrat pe site-ul official al Rca-auto.ro.

I-am ales fiindca am citit ce parere au clientii despre ei. Iata cateva exemple: “Firma acesta livreaza la domiciliu cel mai ieftin si sigur rca sin Romania. In 24 de ore de la plasarea comenzii, polita mi-a sosit acasa si am putut sa plec cu masina unde am avut nevoie.” P.O

“Ii admir fiindca sunt onesti si preturile sunt la vedere. Completezi formularul cu datele masinii si stii exact cat ai de achitat. Politele vin repede dupa plasarea comenzii si mai mult imi place ca pot selecta perioada asigurarii: 3, 6, 9 si 12 luni.” T.R

“Colaboram cu ei de la deschiderea firmei de taximetrie si nu concepem sa ne desfasuram activitatea fara rca eliberat de cea mai corecta firma de profil din Romania.” E.S

In prezent am multi ani de colaborare cu ei fiindca mi se pare mult mai eficient sa completez formularul online si sa primesc asigurarea acasa si nu ma mai deplasez nici pana la colt cu masina, daca nu am toate actele care se cer. Inca regret amenda uriasa platita si ma gandesc cate polite as fi putut plati cu ea si mi-ar fi mai ramas bani si de pantofi si de geanta…

+ There are no comments

Add yours

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord