Prezentare Samsung Galaxy A8 2018

Prezentare Samsung Galaxy A8 2018


Samsung Galaxy A8 2018 este primul smartphone al celor de la Samsung cu ecran de tip Infinity Display si ale carui specificatii tehnice pot fi comparate cu cele ale lui Samsung Galaxy A5 2017 sau Samsung Galaxy S7, fiind un smartphone mid-range. Totodata, este primul smartphone cu camera frontala duala pe care am avut ocazia sa il testez.

Vom incepe cu designul despre care pot spune ca este asemanator cu cel al lui Galaxy S8 si S9 in ceea ce priveste forma, doar ca nu este curbat. Astfel, pe partea din fata nu aveam foarte multe efecte, butoanele fiind integrate in ecran iar pe partea din spate avem o puternica camera foto de 16 MP si senzorul pentru amprente, chiar sub aceasta. Comparativ cu alte modele, difuzorul este amplasat pe partea dreapta sus a telefonului, deasupra butonului power. Galaxy A8 dispune si de doua sloturi diferite pentru cartele SIM si card Micro SD, astfel, acesta poate folosi simultan doua cartele si cardul.

Telefonul are un ecran de 5.6 inch si o rezolutie Full HD+ (1080×220 pixeli) si o configuratie hardware care ne permite sa avem o experianta optima in jocuri dar si pentru navigarea pe browser si alte aplicatii, obtinand peste 115 000 de puncte in testul Antutu. Am testat asadar doua jocuri, Angry Birds si Marvel Champions, pe care le ruleaza rapid si fara probleme.

Camera frontala duala ne ofera mai multe posibilitati de fotografiere, atat pe timp de zi cat si pe timp de noapte, calitatea imaginilor fiind acceptabila. In schimb, fotografiile realizate cu camera principala de 16 MP au o calitate mult mai buna. Este asadar un smartphone perfect pentru pasionatii de selfie-uri.

Ca si optiuni de siguranta, pe langa senzorul de amprenta, A8 ne mai pune la dispozitie si recunoasterea faciala cu care putem debloca telefonul.

+ There are no comments

Add yours

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord