Prezentare casti Plantronics Blackwire 3200

Prezentare casti Plantronics Blackwire 3200


Castile Plantronics Blackwire 3200 sunt destinate persoanelor care realizeaza munca de birou sau celor care se afla mereu in miscare si au nevoie de o solutie de comunicare rapida si fiabila. Avand de ales dintre doua variante de conectivitate, USB si USB-C, utilizatorii avand posibilitatea sa isi aleaga variante dorita.

Avand incorporat si un microfon, care dispune de functia de noise cancelling, acest set de casti este perfect pentru convorbirile pe Skype sau pe orice alt program asemanator, indiferent daca facem asta de pe telefon, tableta, laptop sau PC. Sunt foarte confortabile, realizate din materiale de calitate care sa ne permita sa le purtam pe cap ore intregi fara a se strange prea tare pe cap sau sa alunece cand ne miscam brusc.

In teste am primit varianta cu conectivitate USB-C care poate fi folosita cu toata dispozitivele ce dispun de acest tip de conectivitate, in mare parte ultimele modele de telefoane mobile, tablete si laptopuri. Se aud destul de bine chiar si atunci cand in jurul nostru mai vorbesc si alte persoane, iar daca vrem sa le utilizam pentru a urmari un film sau un video sau pentru a asculta muzica, volumul poate fi urcat destul de mult.

Desigur ca ne lipsita este mufa Jack de 3.5mm care este conectata la panoul de comanda pentru volum, microfon si acceptare/incheiere apel. Astfel, putem conecta castile la un dispozitiv daca nu avem acces la porturile USB.

+ There are no comments

Add yours

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord