Ovb allfinanz Romania mediaza cele mai bune asigurari de locuinte

Ovb allfinanz Romania mediaza cele mai bune asigurari de locuinte


De 14 ani in Romania isi desfasoara activitatea OVB Allfinanz Romania una dintre cele mai bune si serioase companii de asigurari. Ovb Allfinanz isi desfasoara activitatea la nivel international de 40 de ani avand in portofoliu 3,1 milioane de clienti satisfacuti de produsele care au corespuns 100% nevoilor lor de prevedere si de asigurare.

Consultanti foarte bine pregatiti va ajuta sa gasiti cele mai avantajoase asigurari pentru:

-sanatate. Polita asigura accesul le servicii medicale performante in clinicile particulare, dar si o suma lunara in perioada in care survine incapacitatea de munca, prin urmare orice persoana trebuie sa o detina.

-asigurare de locuinta. Tornadele care au aparut in ultima vreme si in tara noastra, incendiile, cutremurele ne pot distrude total sau partial locuintele. O polita de asigurare a locuintei te asigura ca nu ramai fara acoperis deasupra capului si munca de o viata nu se duce pe apa sambetei.

-asigurare de viata. Si acesta polita a prevederii este complexa. Pe de o parte se refera la ajutorul primit de familie in caz de deces, in acelasi timp asigura si plata unei sume care sa asigure supravietuirea in cazul pierderii capacitatii de munca pentru un timp sau si mai rau, definitiv.

-asigurarea unei pensii facultative la batranete, cand nevoia de bani a omului creste sa suplineasca lipsa de putere (batranul trebuie sa plateasca pentru orice ajutor pe care il primeste: cumparaturi, plata facturilor fiindca lui ii vine greu sa urce si sa coboare scarile sau diferite munci in gospodarie, daca sta la casa) si pierderea sanatatii (medicamente, statiuni).

O companie internationala care functioneaza de 40 de ani in state foarte dezvoltate si de 14 si in tara noastra este garantia seriozitatii si a parteneriatelor viabile pe care le are cu furnizorii de asigurari.

Din nefericire, omul cheltuieste pe nimicuri, dar este retinut in a isi asigura valorile, abia cand sufera din cauza lipsei de prevedere realizeaza cat de mult a gresit.

Gestul salvator de a incheia o asigurare echivaleaza cu a pune banii in cat mai multe buzunare si chiar daca nu ti se fura cei din buzunarul principal sau nu dispar, rezervele stau la indemana oricand.

Consider ca o educatie a asigurarii ar trebui sa se faca de la cele mai fragede varste, dupa cum a inceput sa se faca si educatia financiara in spiritul economiei.

Toti dorim sa fim sanatosi, sa nu ni se intample nimic rau, dar nu putem controla ceea ce ne rezerva destinul. Putem insa sa ne asiguram pentru perioadele de austeritate finaciara ca noi si familiile noastra sa nu avem sub nicio forma de suferit.

Politele de asigurare dovedesc generozitate din partea celui care le detine fiindca nici in cele mai grele momente ale vietii sale nu accepta sa fie o povara pentru familie.

Consultantii bine pregatiti ai companiei de renume international prezentata mai sus sunt la dispozitia noastra in acest moment.

Analizand cu atentie toate politele de asigurare ajungem la concluzia ca toate sunt deosebit de utile si merita sa le detinem ca viata noastra sa fie lipsita de griji.

+ There are no comments

Add yours

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord