Mario Fresh ii declara dragostea Alexei Eram in noul sau single, „Daca pleci”

Mario Fresh ii declara dragostea Alexei Eram in noul sau single, „Daca pleci”


De mai bine de doi ani Mario Fresh traieste o frumoasa poveste de dragoste alaturi de Alexia Eram. O fire romantica, artistul a decis sa isi cante sentimentele pentru fata „cu cel mai frumos zambet” din viata lui, in noul sau single „Daca pleci”, alaturi de care a filmat si videoclipul piesei.

  Toti prietenii imi spuneau: “dragostea apare cand nu te astepti” si asa a fost! Intr-o zi de vara a aparut in viata mea, Alexia, o tornada de energie, zambete, caldura si multa iubire. M-am indragostit de acest suflet cald, care, cu cel mai frumos accent frantuzesc, imi face din orice zi, o zi speciala traita impreuna! De atunci traim o poveste unica care ma inspira in fiecare zi. Asa a aparut si piesa: “Daca pleci”, inspirata de ceea ce am inceput sa simt din momentul in care am realizat ca, pentru a se realiza pe plan profesional, Alexia trebuie sa plece la studii in strainatate! Piesa este scrisa despre noi, pentru ea, fata cu cel mai frumos zambet!”, a declarat Mario  despre noua sa piesa, „Daca pleci”.

 O productie Golden Boy Society, piesa este compusa de Razvan Marache, Alex Velea, Marius Moga, Theea si Mario Fresh. Povestea de dragoste a celor doi tineri este pusa in scena intr-un mod artistic in videoclipul piesei „Daca pleci”, in regia lui SAN.

  Mario Fresh are deja in portofoliu numeroase premii muzicale, dar si single-uri cu milioane de vizualizari pe YouTube, de la piesa cu care a debutat, „N-ai scoala… e nasol”, pana la single-urile „Am ramas cu gandul”, “Iarta-ma”, „Cum imi place”, „Fata de la metrou” sau piesa in colaborare cu Lino, „Alfabetul iubirii”.