La Untold 2018 cu PCMadd

La Untold 2018 cu PCMadd


 

Sunt o persoana careia ii place sa fie la curent cu toate noutatile tehnologice si cu evenimentele importante, precum festivaluri, concercerte si expozitii, lucruri care aduc impreuna oameni cu aceleasi interese si pasiuni. De fiecare daca cand imi raman mai multi bani, ii investesc in diverse gadgeturi sau ii pastrez pentru a putea participa la anumite evenimente. since, cateodata imi este greu sa ma decid in care dintre cele doua variante sa ii investesc.

 

Asadar, pentru a fi la curent cu tot ceea ce este nou si pentru ca multe gadgeturi costa ceva bani, urmaresc constant forumuri si magazine online, sa mai vanez ceva oferte speciale. Fac asta de cativa ani si am reusit in acest timp sa pun mana pe cateva dispozitive destul de interesante. Mi-am upgradat calculatorul destul de mult  astfel incat sa pot juca cele mai noi jocuri si sa pot rula cele mai pretentioase programe. Unul dintre site-urile de interes pentru mine este si cel al companiei Madd Electronics Group, PCMadd.com, care in vara aceasta vin cu o oferta fantastica pentru fanii festivalului Untold. Intrare libera pentru clientii care fac cumparaturi in valoare de 10 000 sau 15 000 de lei. Astfel, cei care cumpara de 10 000 de lei un bilet iar cei care cumpara de 15 000 de lei primesc doua bilete, sau asa cum unii dintre voi sunteti obisnuiti, 4 DAYS PASS. Concursul, denumit OMU are loc intre 11 Iunie 2018 si 31 Iulie 2018.

 

Nu am participat pana acum la Untold insa am prieteni care au fost si care au venit de acolo cu amintiri frumoase pe care le-au impartasit cu mine si cu alti prieteni. Stiu ca nici anul acesta probabil nu as putea merge, avand la dispozitie un buget insuficient, insa, daca voi sunteti interesati de asta, va puteti inscrie in concursul celor de la PCMadd si poate veti avea sansa sa castigati unul sau doua bilete, pentru voi si inca un prieten.

 

+ There are no comments

Add yours

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord