In cadrul campaniei speciale de vara,

In cadrul campaniei speciale de vara,


Utilizatorii Cartelei Vodafone beneficiaza de oferte simplificate ce includ beneficii de date de pana la 100.000 de MB lunar

  • Bonsurile de date devin parte integranta din ofertele lunare, fara a mai fi nevoie de activare

 Bucuresti, 20 iunie 2018 – In campania speciala de vara, utilizatorii serviciilor Vodafone preplatite au la dispozitie un portofoliu simplificat de oferte, in care bonusurile de pana la 100.000 de MB devin parte integranta din oferta lunara. Clientii Vodafone nu trebuie sa mai faca astfel niciun pas suplimentar pentru activarea diverselor bonusuri sau pentru beneficiile de care au nevoie. Toti utilizatorii Cartelei Vodafone primesc automat zeci de mii de MB la fiecare activare sau reinnoire a unei oferte din noul portofoliu, de care se pot folosi in toata perioada de valabilitate a acesteia.

In noua campanie de vara, oferta nationala de 6 euro credit, de exemplu, include 50.000 de MB si 2.000 de minute in retelele nationale, valabile timp de patru saptamani, iar cea de 12 euro credit include 100.000 de MB. Detaliile noii campanii sunt disponibile pe pagina Vodafone Romania, la www.vodafone.ro/ofertarelaxanta.

Oferta de care pot beneficia utilizatorii Cartelei Vodafone este sustinuta de o campanie de promovare construita in jurul mesajului „Relaxeaza-te. E simplu! Ai 50.000 MB lunar la Cartela, fara sa alergi dupa bonusuri”, derulata pe TV, radio, outdoor, in cinema si in mediul digital. Publicul ii va intalni si in aceasta campanie pe cantareata Antonia si vloggerul BRomania.

Vodafone Romania este o divizie a Vodafone Group Plc., unul dintre cele mai mari grupuri de telecomunicatii mobile din lume, care ofera o gama de servicii ce include voce, mesaje, date si comunicatii fixe. Vodafone Group are divizii in 25 de tari, 46 de retele mobile partenere si operatiuni de broadband fix in 18 tari. La 31 martie 2018, Vodafone Group avea 535,8 milioane de utilizatori ai serviciilor mobile si 19,7 milioane de utilizatori ai serviciilor broadband fix, incluzand India si toti clientii Vodafone din entitatile create in urma unor fuziuni si asocieri. Pentru mai multe informatii, accesati www.vodafone.com.

+ There are no comments

Add yours

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord