Cum am scapat de gandacii din pivnita spitalului

Cum am scapat de gandacii din pivnita spitalului


Este inadmisibil sa vina omul la spital, sa se trateze de una si sa plece cu alti microbi adusi de gandacii de bucatarie, care misuna peste tot! Negri, cu mirosul lor respingator si picioarele specializate sa se deplaseze peste tot, ei sunt cei mai cunoscuti transportatori de microbi alaturi de soareci si de sobolani. Actioneaza pe intuneric si cand simt ca sunt vazuti se ascund rapid. Stiu si ei de razboiul pe care il declara omul cand ii vede, fiindca nu-si poate lasa spatiul sub asediul unor astfel de daunatori.

La spitalul nostru au aparut mai intai in pivnita fiindca sunt iubitori de intuneric si acolo gaseau si umezeala si legume. Apoi s-au raspandit incet-incet, fara retinere, in baie si au inceput sa isi croiasca drum si catre bucatarie. Ceea ce este deranjant la ei, este faptul ca ii gasesti oriunde: pe jos, pe pereti, in oale si farfurii (ii poti pune la fiert, daca nu esti suficient de atent), pe paine si in dulapurile in care ai crede ca poti tine alimentele in siguranta sau farfuriile curate ferite de praf si de microbi.

Fiindca am vazut ca sunt de neoprit, am decis sa solicitam servicii de dezinsectie gandaci de bucatarie firmei care ne convingea prin:

-evaluarile clientilor. Conteaza foarte mult modul in care beneficiarii apreciaza serviciile, nu numai pe site-ul furnizorului, ci pe internet si verbal. De pilda am gasit supermarketuri mari foarte multumite de colaborarea cu firma 3 d-deratizarecompleta.ro. Au fost patroni de restaurante care au declarat cu recunostinta ca acesti profesionisti le-au salvat afacerea.

-disponibilitatea. Degeaba furnizau servicii de calitate premium, daca intarziau in onorarea programarilor. Noi aveam nevoie ieri de distrugerea gandacilor de bucatarie fiindca eram o unitate de sanatate publica. Dupa ce i-am contactat si au sosit in aceeasi zi la ora stabilita cu echipamente, aparatura si consumabile ne-am dat seama ca la ei disponibilitatea conduce in topul atuurilor, alaturi de profesionalism.

-structura si corectitudinea informatiilor de pe site. Ce legatura are? Un om care nu are grija de imaginea sa nu dovedeste meticulozitate nici in munca lui. Multe informatii utile despre daunatori si explicatii despre modul in care decurg deratizarile, dezinsectiile si dezinfectiile am gasit pe site-ul oficial al firmei.

-tarife oneste si certificate prin care se dovedeste ca dezinsectia a avut loc.

La toate acestea au adaugat si dotarile de ultima generatie, aspect verificat de noi la sosirea echipei. Aparate performante, echipamente de protectie si consumabile care nu dauneaza sanatatii oamenilor asigura distrugerea daunatorilor, fara ca spatiile respective sa ramana evacuate zile in sir dupa operatiune.

In prezent colaborarea noastra a devenit semipermanenta fiindca am hotarat sa facem dezinsectii si deratizari periodice sa fim siguri ca nu vom mai avea niciodata muste si tantari in saloane si gandaci de bucatarie si sobolani in pivnite si prin locurile intunecoase.

Ar fi ideal ca toate institutiile sa faca periodic aceste operatiuni securizand in acest mod spatial prin care trece sute de oameni si asigurand sanatatea salariatilor.
Serviciile d edezinsectie gandaci de bucatarie sunt indispensabile in momentul in care ati vazut un singur exemplar, fiindca acela ii chema si pe ceilalt inmultindu-se intr-un ritm alarmant.

+ There are no comments

Add yours

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord