Credit nebancar prin telefon pana la salariu

Credit nebancar prin telefon pana la salariu


Ai nevoie de bani si mai sunt cateva zile pana la salariu? Iata solutia perfecta printr-un credit rapid, nebancare care se poate lua simplu si rapid doar printr-un simplu telefon si prin rate avantajoase. Este usor de realizat si se face printr-un minim de acte, adica doar prin buletin iar in anumite situatii este necesar si un acord de consultare a bazei de date a ANAF.

Acest credit pana la salariu, se realizeaza rapid prin completarea unei cereri de credit, cu ajutorul unei aplicatii descarcate pe smartphone, la care se ataseaza si o copie digitala a actului de indentitate. Aplicatia este disponibila atat pe App Store cat si pe Play Store.

Veniturile pot fi din salariu, PFA, pensii sau chirii si asa mai departe. Important este sa se poata dovedii ca veniturile exista si sunt legale.

Pe langa varianta cu aplicatia mobila, acest credit se poate accesa si prin intermediul unui SMS, respectand cateva instructiuni simple si anume: SMS la numarul 1781 cu cuvantul, credit, urmat de suma pe care o doriti, perioada si parola contului pe care il aveti deja deschis.

Printre avantajele acestui credit, poate cel mai important aspect il reprezinta faptul ca se ia foarte rapid, implica putine acte si birocratie, nu sunt conditii drastice ca in cazul majoritatii creditelor si totul este foarte simplu de realizat.

Fie ca apelati la aplicatia mobila ori SMS, nu ramane decat sa asteptati decat virarea banilor, bineinteles dupa transmiterea si aprobarea cererii. Sumele care pot fi imprumutate trebuie sa fie cuprinse intre 200 si 1900 de lei pe perioade de 15, 30 sau 45 de zilePentru mai multe detalii va invit sa accesati creditpanalasalariumeu.ro, prin intermediul cuvintelor cheie de mai sus.

Uita de orice problema ivita la momentul nepotrivita si alege credit pana la salariu uitand astfel de orice grija.

+ There are no comments

Add yours

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord