Congelatoare pentru toate buzunarele

Congelatoare pentru toate buzunarele


Vara s-a instalat de ceva timp iar o data cu temperaturile ridicate nu ne dorim decat sa stam la umbra si sa bem ceva rece si bun. Cam acelasi lucru se intampla si in cazul meu. Am o casa de vacanta la mare si cum trebuie sa ajung acolo cat de curand pentru o bine meritata vacanta, sunt in cautare de congelatoare, cel al frigiderului fiind neincapator pentru mine si familia mea.

In consecinta am inceput cautarile deoarece doream ceva bun calitativ mai ales pentru ca respectiva casa o mai inchiriez din cand in cand si imi doresc ca clientii sa aiba parte de cele mai bune conditii.

Astfel am dat de cei de la Badabum, care au tot ceea ce ai nevoie in materie de combine frigorifice de la o multime de branduri de la cele mai cunoscute pana la cele mai accesibile. Congelatoare, combine frigorifice, frigidere, lazi frigorifice, vitrine frigorifice si asa mai departe.

L-am hotarat la model impreuna cu sotia iar dupa ce am apelat la serviciul de inforamtie unde apropo, au fost extrem de amabili si mi-au raspuns la toate nelamuririle, am plasat comanda. Bineinteles produsul dispune de garantie, insa pentru cine doreste poate solicita o garantie extinsa contra cost

In doua zile aceasta a si ajuns, coletul a fost in regula, fara lovituri deformari si asa mai departe, ceea ce inseamna ca cei de al serviciul de curierat s-au comportat ca niste profesionisti si au fost extrem de rapizi.

O sa ii recomand cu incredere datorita profesionalismului si seriozitatii de care au dat dovada dar si pentru ca au printre cele mai bune produse la un raport pret/calitate excelent si pentru orice buzunar. Deja l-am pus in functiune ca doar nu era sa ma car cu el dupa mine atata drum, si sunt extrem de multumit. Raceste perfect intr-un timp foarte scurt daca a fost scos din priza. Si desi l-am luat pe cel mai mic, este destul de incapator fata de cum pare.

 

+ There are no comments

Add yours

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord