Cele mai performante sisteme GPS de pe piata

Cele mai performante sisteme GPS de pe piata


Daca esti in cautare de sisteme pentru localizare si monitorizare prin gps, exacte si performante, RomGPS reprezinta solutia ideala destinat in special pentru aplicatiile de management de flota. Acestia ofera cele mai bune, performante si stabile solutii in ceea ce priveste sistemele de gps tracking, monitorizare flota dar si angajati sau persoane, alaturi de aplicatia pentru management transport si parc auto

Aceste sisteme de gps transport sunt extrem de importante pentru orice firma de transporturi pentru supravegherea personalului si a vehiculului. Cu ajutorul acestui sistem gps se vor putea elimina timpii morti, se va evita furtul de combustibil si se va putea optimiza serviciul de transport ceea ce va duce la minimizarea cheltuielulor.

Este nevoie de localizare prin gps, atat pentru monitorizarea angajatilor, cat si pentru eventualele furturi de masini

RomGPS ofera sisteme de monitorizare online performante, avand raza de acoperire in Romaina cat si in toate statele Uniunii Europene. Fiind functionale 24 din 24 si transmitand date in timp real, locatie, viteza de deplasarea si asa mai departe orice firma de transporturi va putea sa isi monitorizeze angajatii, pentru a fi siguri ca acestia respecta atat timpii de transport cat si timpii de odihna care sunt absolut necesari cand esti la volanul unui TIR.

Avantajele pe care le ofera sistemele de gps transport ale celor de la RomGPS sunt costurile reduse pentru exploatare, flexibilitate in implementare, sunt o foarte buna solutie de comunicatie unice pe piata internationala si bineinteles capacitate de extindere si upgrade.

Partea de management transport trebuie sa fie foarte bine pusa la punct ca totul sa decurca normal si toti timpii sa fie respectati. Asa ca daca o sa utilizati pentru flota dumneavoastra aplicatiile RomGPS, ve-ti stii constant si in timp real, durata unei curse, viteza reala a masinii, traseul catre destinatie dar si informatii despre starea masinii cat si pozitia clara a flotei la un moment dat.

Industria transporturilor a evoluat extrem de mult in ultimii ani si reprezinta una dintre principalele industrii fara de care foarte multi dintre noi am avea de suferit si tot ceea ce inseamna comert ar disparea. De aceea este nevoie de firme serioase de transport. La randul lor si aceste firme de transport au nevoie de infrastructura dar cel mai important de sisteme monitorizare flota auto pentru a-si optimiza cursele si pentru ca totul sa decurca mult mai usor.

In concluzie utilizarea unui gps system, este absolut necesar ajutand in mod direct la eficientizarea serviciilor care in lispsa unu tracker gps, pot avea derapaje fiind afectat profitul firmei. Folosind orice gps auto cu siguranta vei avea numai de castigat iar profiturile vor creste considerabile. 

+ There are no comments

Add yours

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord