Casa de amanet AGS te ajuta sa pleci in concediu

Casa de amanet AGS te ajuta sa pleci in concediu


Avem nevoie de concediu in fiecare an ca sa ne deconectam de la problemele vietii si stresul cotidian. Bine ar fi ca acolo, departe de casa, sa ne inchidem telefoanele, iar plimbarea sa ne tihneasca. Sa ne miscam, sa ne bucuram de soare si de frumusetea naturii si darurile ei gratuite si mai ales ca petrecem momente unice alaturi de cei dragi!
Sa fim fata in fata cu cerul senin, cu muntele, cu apa curata, cu iarba, florile si padurile.
Casa amanet AGS este de cativa ani buni sponsorul oficial al concediilor noastre si m-am gandit ca dar din dar se face Rai, nu rar, de aceea trebuie sa stiti si voi, cei care sunteti foarte dezamagiti ca aveti rate astronomice la casa pe 30 de ani, ca ramaneti cu plimbarile in urma, iar cand va vor ajunge banii (daca se va intampla minunea asta…) veti fi deja batrani si nu va veti lasa dusi de-acasa.
Cum imi ajuta sponsorul oficial al vacantelor mele familia?
-Primeste in amanet obiectele valoroase pe care le detinem, iar in schimbul lor primim o suma considerabila de bani, cu cel mai mic comision de pe piata. Eu sunt bugetara si primesc si tichete de vacanta, dar este neaparata nevoie de bani cash pentru transport, intrare la obiective turistice, suveniruri pentru cei dragi, racoritoare pentru cei mici. La reintoarcere ne mobilizam toti, strangem banii si ne recuperam aurul si argintul, ca sa le mai folosim si cu alta ocazie. Ducem cu incredere si verighetele, inelele si ceasurile noastre, dar si bijuteriile stricate, lingourile sau banutii de argint ramasi de la bunica.
-Cumpara de la noi electronice, aurul si argintul care ne prisosesc si de care ne putem lipsi. In cazul acesta nu mai dam baii inapoi si nu mai achitam nici comisioane.
-Noi obisnuim sa lasam in pastrare si echipamentele IT scumpe, pe care nu le luam cu noi sa nu le pierdem sau sa nu ne fie furate, dar si pentru a fi linistiti, iar ei le pastreaza cu sfintenie si ne si dau bani pentru ca au grija de ele. Este una dintre cele mai profitabile afaceri pentru clientii obisnuiti.
-In cazul in care alegem sa calatorim cu trenul, autocarul, microbuzul sau avionul putem lasa masina la amanet si va fi in siguranta. Ei ii asigura loc de parcare, iar la intoarcere, dupa timpul prevazut in contract, ne ducem cu banii si o luam inapoi.
Imi place ca sunt furnizori onesti de bani, in sensul ca de 3 ani de cand apelam la serviciile lor nu au schimbat niciodata regulile contractului din mers, comisionul fiind „batut in cuie”. Stiti ce inseamna acest lucru? Ca nu este ca la o banca, creste euro sau dolarul, explodeaza dobanzile sau ratele, ci aici achiti exact suma pentru care ai semnat.
In iulie vom pleca din nou datorita ajutorului financiar primit de la ei. Am stabilit deja destinatia si obiectivele: Maramuresul, cu morile de apa unde se spala inca rufe cu maiul, Cimitirul Vesel, o plimbare cu mocanita si neaparat participarea la o sarbatoare in acest mirific tinut.

+ There are no comments

Add yours

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord