3 motive sa alegi un salon de bronzare


Atunci cand iti doresti un bronz ideal, uniform si sanatos, te gandesti in prima instanta sa apelezi la cele mai naturale metode. Desigur ca bronzul la soare este foarte sanatos si este modalitatea din care ne preluam sursa de vitamina D, insa nu este neaparat cel mai comod si accesibil intotdeauna.

De aceea cautam frecvent alternative, iar obtinerea unui ten masliniu la salon de bronzare va fi intotdeauna ceva confortabil, o optiune atat de aleasa de catre femeile din toata lumea in ziua de azi.

Iti recomand TanTastic Studio. Ei lucreaza numai cu aparatura certificata la nivel european si mondial, pentru a oferi clientilor un bronz de calitate superioara fara ca sanantatea acestora sa aiba de suferit.

Iata asadar cele 3 motive pentru care e benefic sa alegi sa obtii bronzul dorit la un salon de bronzare:

  1. Vei avea o baza a bronzului – in functie de cum se comporta tenul tau poti alege sa mergi o data la 24 sau 48 de ore la un salon de bronzare. Tenul tau va avea un aspect placut si iti va fi mai usor sa ajungi si sa mentii culoarea dorita.
  1. Mentine aspectul sanatos al pielii – neoanele cu pigment, alaturi de jocul tehnic ofera un aspect sanatos si natural pielii tale. Toate acestea sunt sustinute de consumul de apa si aplicarea unei creme hidratante.
  1. Impregnarea de vitamina D – la un salon de bronzare putem compensa nevoia corpului de vitamina D, iar asta ne ajuta sa ne mentinem sanatos sistemul osos, poate fi un ajutor de nadejde in prevenirea anumitor forme de cancer si joaca un rol esential in dezvoltarea si functionarea cerebrara.

Asadar, salon de bronzat TanTastic cu siguranta va fi locul unde te poti bucura de momentele de rasfat pe care le meriti, in timp ce iti mentii aspectul placut al pielii si un bronz sanatos indiferent de anotimp.

+ There are no comments

Add yours

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord