Un sistem de navigație auto este necesar chiar și în 2018

Un sistem de navigație auto este necesar chiar și în 2018


Pus în inferioritate de aplicațiile de smartphone tot mai performante din ultima vreme, un sistem de navigație bmw e46 rămâne totuși un accesoriu care se dovedește util, chiar dacă la o privire superficială pare a fi un moft căzut în desuetudine.

Dacă în primul deceniu al acestui secol sistemele de navigație auto dedicate păreau o achiziție specială, absolut necesară, fiind de mare ajutor conducătorilor auto care aveau nevoie să ajungă în cel mai scurt timp din punctul A în punctul B când nu cunoșteau traseul, acum se pare că a deține un telefon inteligent este îndeajuns.

Cu toate acestea, un navigator auto te poate salva uneori din situații dificile, mai ales dacă ajungi din variate motive ca să nu poți utiliza o aplicație de pe smartphone-ul personal.

Argumente în sprijinul achiziției unui sistem de navigație auto dedicat

  1. eficiența unui navigator pentru mașină se poate aprecia la justa valoare doar dacă te afli într-o zonă în care nu ai acces la internet și nu posezi o aplicație care funcționează și fără o conexiune online;
  1. dacă ți-ai pierdut telefonul inteligent, ți-a fost furat ori s-a defectat brusc exact când ai mai mare nevoie de el (pentru că erai pe drum, în trafic);
  1. dacă ai rămas fără baterie când ești pe drum și nu ai la îndemână un încărcător auto pentru telefon;
  1. dacă nu ai un partener de drum (un copilot ad-hoc) care să te coordoneze în legătură cu itinerarul de urmat, o să îți fie extrem de dificil ca să urmărești indicațiile de pe ecran și să fii atent și la circulația pe drumurile publice, care de multe ori se aseamănă cu un adevărat sport extrem;
  2. la drum lung un navigator auto dedicat își merită banii, dacă nu ești șofer doar de oraș și îți este suficient telefonul mobil cu o aplicație GPS bună.

Majoritatea sistemelor de navigare auto existente în prezent pe piață au hărți preinstalate, dar este bine ca să verificați dacă există hărți ale regiunii sau țărilor în care vă aflați sau doriți să mergeți și dacă acestea se pot actualiza ușor.

În cazul în care intenționați să călătoriți mult în locuri necunoscute, îndepărtate, specialiștii recomandă actualizarea acestor hărți rutiere cel puțin o dată pe an, pentru a nu avea probleme atunci când vă așteptați mai puțin în teren.

Așa stând lucrurile, un navigator auto este încă util conducătorilor auto amatori și profesioniști, de aceea merită cumpărat, indiferent de vocile care spun că vremea acestora a apus deja.

+ There are no comments

Add yours

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord