STANDONE – Standuri expozitionale in Romania, Europa si la nivel de glob

STANDONE – Standuri expozitionale in Romania, Europa si la nivel de glob


De-a lungul timpului am participat la cateva targuri internationale. De fiecare data ma intrebam cine este in spatele pavilionului tarii noastre, cine organizeaza, cine construieste, cine se asigura de buna desfasurare a evenimentelor. De curand am avut ocazia sa cunosc firma din spatele intregii organizari, o firma longeviva, cu o experienta de peste 15 ani in organizarea pavilioanelor cu care Romania participa la aceste targuri = este vorba despre StandOne.

Acestia construiesc punti de comunicare intre culturi si branduri in piata B2B, realizeaza standuri superbe pentru clientii lor privati si cand vine vorba de imaginea Romaniei, StandOne o face cu succes. Va invit sa aflati mai multe detalii din urmatoarea prezentare StandOne:

Avem experinta de 15 ani in targuri si expozitii, timp in care am fost participanti prin clientii nostri la cele mai importante evenimente de ramura organizate in Europa.

Proiectele sunt adaptate nevoilor și cerințelor clienților noștri, menținând un standard ridicat și competitiv la nivel internațional.

Misiunea noastră este să înțelegem valorile companiei dumneavoastră și să modelăm rezultatele pe care le așteptați de la fiecare expoziţie, să vă proiectăm și să vă livrăm standul personalizat, care reprezintă cel mai bine identitatea companiei dumneavoastra, inovația produsului sau serviciile de top pe care le oferiți.

StandOne vă oferă un „design personalizat unic” pentru a vă permite să ajungeți la publicul țintă, maximizând investiția facută. Echipa noastră este compusă din profesioniști specializați în domeniul lor: de aceea suntem siguri că vom crea un design de stand care să transmită cel mai bine mesajul companiei dumneavoastra și care va crea conexiuni de afaceri durabile.

Ce facem noi?

  • Productie: constructie stand, mobilier
  • Design: randari, concept 3D, grafica
  • Logistica: transport, mentenanta pe toata durata evenimentului
  • Promovare: design grafic si creatie publicitara

Standul nu are doar functia de a expune, ci participa fundamental la imaginea brandului dumneavoastra, iar noi ne angajam in misiunea de a identifica de fiecare data solutia optima pentru maximizarea rezultatelor.

StandOne ofera:

– Design exlusiv si distinctiv

O echipă de arhitecţi şi 3D designeri lucrează impreună pentru a dezvolta standuri cu o mare putere de atracţie.

– Productie si asamblare

Fiabilitate și profesionalism în toate etapele de producție și asamblare, personal calificat.

– Livrarea la timp

Standul tău la momentul potrivit. Cea mai mare seriozitate în timpii de livrare și finisaje.

– Asistenţă pe toată durata evenimentului

Suntem alături de dumneavoastra pe tot parcursul evenimentului: înainte, în timpul și după eveniment.

Reprezentam cu mandrie Romania:

Am realizat pavilionul Romaniei la cele mai mari targuri de profil: alimentar, industriei componentelor auto, domeniul tehnic, industria de aparare, industria producatoare de mobila, de echipamente IT si software, industria constructiilor navale, in tari precum: Olanda, Franta, Germania, Anglia, Rusia, Ungaria, Portugalia, Spania, Grecia, Italia, chiar si Brazilia, Emiratele Arabe Unite si China.

Fii la curent cu noutatile accesand sectiunea noastra de stiri sau intra direct pe link-ul companiei: https://www.standone.co/news/

+ There are no comments

Add yours

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord