Recenzie cablu Micro-USB cu lungimea de 2m

Recenzie cablu Micro-USB cu lungimea de 2m


Cablul ByData type C de 2 m poate fi achizitionat de pe Alfamobility din categoria lor de accesorii GSM. Este un cablu extrem de util mai ales cand doriti sa incarcati dispozitivul si mobilitate in acelasi timp.

Cablul de 2 m type C este fabricat din materiale de inalta calitate asigura o utilizare indelungata. De asemena, are un design foarte placut datorita materialului ce constituie invelisul, acesta fiind din randuri impletite si rotunjite. Compozitia interioara a cablului este constituita din cupru emailat cu peste 100 de elemente ceea ce il face un conductor excelent a energiei in dispozitiv.

Caracteristicile sale Speed Data si Safe Charge fac ca acest cablu sa fie un produs de nelipsit din recuzita oricarui pasionat de gadget-uri. Aceasta functionalitate permite o incarcare mai rapida si asigura un transfer de date de pe PC pe un al dispozitiv mai rapid decat un cablu normal.

Este device-ul ideal pentru cei care prefera mobilitatea, deoarece lungimea acestuia de 2 metri ofera posibilitatea utilizatorului de a se deplasa in timpul incarcari unui gadget.

Recomand acest produs ce poate fi achizitionat de pe magazinul online Alfamobility.ro, deoarece sunt cei mai buni cand vine vorba de accesorii pentru gadget-uri.

1 comment

Add yours
  1. 1
    Alexander

    Mda e fain cablul pacat ca e type C asta …na, pentru ca eu n-am mufa type C si tot caut un cablu bun dar pe micro usb, in schimb situl e jenant rau, extrem de putine produse, adica nici macar un numar de articole tip strictul necesar, pana si cablurile sunt cateva toate, le numar pe degetele de la o mana. Eu sincer iti recomand mobiledirect, cel putin acolo ai ce sa scotocesti, ca sa-i citez pe cei de la alfamobility

+ Leave a Comment

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord